Αυτή αφορά τη συμμετοχή και την άνοδο των Νέων Μινωταύρου στην Β κατηγορία την επόμενη περίοδο, με την ομάδα των Μουρνιών να παίρνει την θέση του Κισσαμικού ή της Κ19 των Χανίων η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δε δήλωσε συμμετοχή στη Β’ ΕΠΣΧ, πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο.
Οι Νέοι Μινωταύρου κέρδισαν την άνοδο ως η τρίτη ομάδα από την Γ’ κατηγορία, από τη στιγμή που η πρωταθλήτρια Κορωνίδα πήρε απευθείας στην άνοδο στην επόμενη κατηγορία ενώ μετά την άνοδο του Γρανίτη στην Γ’ Εθνική επωφελήθηκε ο δευτεραθλητής Τάλως.
Η ανακοίνωση από τους Νέους Μινωταύρου:
🎉 Γιορτή ανόδου για τους Νέους Μινωταύρου – Στη Β’ κατηγορία η ομάδα μας!
Η επιστροφή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Χανίων είναι γεγονός! Οι Νέοι Μινωταύρου ετοιμάζονται για ένα νέο, πιο απαιτητικό αλλά γεμάτο φιλοδοξίες ταξίδι.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μετά τη λήξη της προθεσμίας για τις δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ, η ομάδα μας θα αποδεχτεί την πρόσκληση για συμμετοχή στη Β’ κατηγορία, κάτι που μας γεμίζει με χαρά και ενθουσιασμό.
Με αυτή την αφορμή, την προσεχή Δευτέρα 4 Αυγούστου στο ΕΠΑΛ Ελευθερίου Βενιζέλου, η οικογένεια των Νέων Μινωταύρου και ο γενικότερα ο σύλλογός μας θα γιορτάσουν αυτή τη σπουδαία στιγμή στο πλαίσιο του πανηγυριού που έχει προγραμματιστεί!
Η επιστροφή μας στη Β’ κατηγορία μετά από ένα χρόνο αποτελεί επιβράβευση της προσπάθειας που έχει γίνει από τα Διοικητικά Συμβούλια του Μινωταύρου και των Νέων Μινωταύρου, αλλά και από το ποδοσφαιρικό μας τμήμα. Αξίζουν άλλωστε σε όλους θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση της τρίτης θέσης την χρονιά που ολοκληρώθηκε, μιας και δόθηκε αυτή η ευκαιρία ώστε η ομάδα μας να κερδίσει την άνοδο.
Το ταξίδι συνεχίζεται. Πάμε δυνατά!





















