Πρεμιέρα με εντυπωσιακή νίκη για τις Κορασίδες

Πόλο 27 Ιουνίου 2025, 20:21

Η Εθνική ομάδα πόλο κορασίδων Κ16, με τη Βενετία Πασβάντη στη σύνθεσή της, επικράτησε της Κροατίας με το επιβλητικό 22-7 στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στην Κωνσταντινούπολη.

Kritiko Ergastiri

Το Ελληνικό συγκρότημα, που ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο όμιλο, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (28/06, 16:00) την Ιταλία. Μετά τα πρώτα έξι λεπτά, όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-2, τα κορίτσια του Αργύρη Θεοδωρόπουλου ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να προηγηθούν με 9-3 στα μέσα της δεύτερης περιόδου.

Οι διεθνείς μας συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στην υπόλοιπη διάρκεια της αναμέτρησης φθάνοντας σε μια (πολύ) άνετη επικράτηση. Χρόνο συμμετοχής πήρε και η τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Βενετία Πασβάντη.

Ελλάδα – Κροατίας 22-7
Οκτάλεπτα: 5-3, 7-1, 6-2, 4-1

Ελλάδα (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Λουπάκη, Κουτσαντά 2, Ελμισιάν 4, Σταυρίδου, Σπανδωνίδου 1, Καπετοπούλου 1, Καραγιάννη 4, Κισσούδη, Παπαδοπούλου 1, Μπιτσάκου 3, Λαμπροπούλου 2, Σαλταμανίκα 4, Πασβάντη, Δασκαλάκη.

synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad