Οι φιλοξενούμενες άνοιξαν το σκορ (0-1) στο 19ο λεπτό, όταν από μία μακρινή μπαλιά της Στεφάτου προς τη Βιολάρη η Μανουκαράκη προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα με τον αέρα να επηρεάζει την πορεία της. Αποτέλεσμα τούτου, η μπάλα αντί να φύγει μακριά γύρισε προς την εστία της κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 33ο λεπτό η Χανιώτισσα ποδοσφαιρίστρια της ΑΕΚ, Βούλα Τζουτζουράκη “σημάδεψε” το (δεξί κάθετο) δοκάρι με σουτ εκτός περιοχής. Στο 49ο λεπτό η ΡΕΑ ισοφάρισε (1-1) όταν η Κωτσάκη πήρε το “ριμπάουντ” εντός περιοχής και σούταρε εύστοχα.
Στο 72ο λεπτό η Κόγγουλη εκμεταλλεύτηκε μακρινή μπαλιά της Ζάγκλη, πάτησε περιοχή και με εύστοχο διαγώνιο τελείωμα ξαναέδωσε το προβάδισμα (1-2) στην ΑΕΚ.
Στο 80ό λεπτό οι φιλοξενούμενες είχαν δεύτερο δοκάρι (οριζόντιο αυτή τη φορά) μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ της Παναγιώτου.
Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης (90′) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Καπνίση. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε η Χατζηνικολάου μαζί με την κόκκινη κάρτα της Μιχοπούλου.
Την επόμενη Τετάρτη (14/05) είναι προγραμματισμένος ο επαναληπτικός αγώνας στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίων Αναργύρων. Στο ενδιάμεσο, το Σάββατο (10/05, 16:00) οι δύο ομάδες θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωπες, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου θα γίνει και η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου από τις “κιτρινόμαυρες”.
ΡΕΑ (Στέλιος Κοζανίδης): Μανουκαράκη, Νικοπούλου, Κελαϊδή (76’ Γκινό), Μαρκουτσά, Παντερή (85’ λ.τ. Βορριά), Κοτσάκι, Γιόσουε, Δαφέρμου (93’ Τσιλεδάκη), Μπασούρη (46’ Γεωργούλα), Ζώτου, Σιτούμα.
ΑΕΚ (Νίκος Κωτσοβός): Γιαννακούλη, Άλβαρεζ (81’ Τσελέντη), Πέρεθ (46’ Παναγιώτου), Βιολάρη, Γεωργίου, Ζαγκλή, Κακαμπούκη (46’ Χατζηνικολάου), Νεφρού, Παυλοπούλου, Στεφάτου (63’ Καπνίση), Τζουτζουράκη (46’ Κόγγουλη).







