Περιμένει το “ναι” για να συνεχίσει ο Οφρυδόπουλος

Χανιά | 6 Μαΐου 2025, 10:41

Για λίγες ακόμα ημέρες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές των Χανίων, πριν πάρουν την καλοκαιρινή τους άδεια. Η σεζόν ολοκληρώθηκε και το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Corgress Stagakis

Κεντρικό ερώτημα είναι το αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός, σε συνεργασία με τον Σταύρο Λαμπράκη και τη διοίκηση, αναμένεται να έχει τον βασικό ρόλο στο “στήσιμο” της νέας χρονιάς, εφόσον συνεχίσει, κάτι που πάντως θα πρέπει να διευκρινιστεί.

Σε ερώτηση μετά το τελευταίο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης Β, ο Οφρυδόπουλος ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι θέλει να συνεχίσει, αφήνοντας να εννοηθεί πως περιμένει τη διοίκηση για να επιβεβαιωθεί αυτή η εξέλιξη. «Τώρα τελειώσαμε. Να πάρουμε μία ανάσα», είπε, δείχνοντας ότι το θέμα του δεν είναι από τα πρωτεύοντα, από την άλλη συμπλήρωσε: «Για να είμαι εδώ, καταρχάς είμαι ευχαριστημένος και είμαι και χαρούμενος. Οπότε, αν είμαστε όλοι χαρούμενοι, θα συνεχίσουμε να είμαστε και χαρούμενοι».

Maladakis
Pneumatikakis_Michalis
GKGoalkeeperAcademy
Votani
Papantonakis Cards
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad