Διαιτητές SL2 και Σινιοράκης στο ντέρμπι Επισκοπή-Ερμής

ΕΠΣΡ | 21 Φεβρουαρίου 2025, 19:40

Η ΕΔ/ΕΠΣ Ρεθύμνου μία ακόμη φορά εμπιστεύεται διαιτητή από τα Χανιά για ντέρμπι της Α’ Κατηγορίας, ενώ έκανε και την έκπληξη με την εξασφάλιση διαιτητών Super League 2.

Kritiko Ergastiri

Συγκεκριμένα το ματς των πλέι οφ, Επισκοπή-Ερμής Ζωνιανών, θα διευθύνει ο Αριστείδης Αλιάγας (Δυτικής Αττικής), με α’ βοηθό τον Χανιώτη Αντώνη Σινιοράκη και β’ τον Παύλο Παπαδόπουλο από τον Πειραιά.

Η ανακοίνωση της ΕΔ/ΕΠΣΡ:

Οι 3 Διαιτητές που υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ. έρχονται στο ΡΕΘΥΜΝΟ με “άρωμα” εμπειρίας Super League για να διευθύνουν το Ντέρμπυ κορυφής της Α΄ ΕΠΣΡ.

Ο έμπειρος κ. Αλιάγας Αριστείδης [Διαιτητής Super League 2] εκ ΕΠΣ Δυτικής Αττικής θα είναι ο “άρχοντας” του αγώνα μεταξύ των ομάδων “ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ – ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ” την Κυριακή 23/02/2025 και ώρα 16:00 μμ.

Βοηθοί Διαιτητές θα είναι οι κκ. Σινιοράκης Αντώνιος [τ. Βοηθός Διαιτητή Super League] εκ ΕΠΣ Χανίων και Παπαδόπουλος Παύλος [Βοηθός Διαιτητή Super League 2] εκ ΕΠΣ Πειραιά.

Παρατηρητής Διαιτησίας θα είναι ο Πρόεδρος κ. Βοσκάκης Μιχαήλ.

 

Papantonakis Cards
Crepaland Greece
Poppies sexy show club

Rabona ad