Ηττα για την Κ19 από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο (4-2)

Χανιά | 8 Φεβρουαρίου 2025, 14:05

Παρότι προηγήθηκε στο σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λυβιάκη στο 11ο λεπτό, η Κ19 των Χανίων γνώρισε την ήττα με 4-2 από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο.

Corgress Stagakis

Το παιχνίδι διεξήχθη για το πρωτάθλημα της Super League 2 Κ19, στο γήπεδο Αλίμου, με την ομάδα των Χανίων να σημειώνει την 7η συνεχόμενη ήττα της, ενώ ο Πανιώνιος πέτυχε την 5η διαδοχική νίκη του, διατηρώντας την πρωτοπορία στη βαθμολογία.

Η ομάδα των Χανίων ξεκίνησε, παίρνοντας το προβάδισμα με το εύστοχο πέναλτι του Λυβιάκη στο 11ο λεπτό (0-1). Ωστόσο, ο Πανιώνιος ισοφάρισε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο 34’ και στη συνέχεια ανέτρεψε το σκορ με δύο γκολ στο 73’ και το 77’, κάνοντας το 3-1.

Η Κ19 των Χανίων μείωσε σε 3-2 με δεύτερο πέναλτι του Λυβιάκη στο 89’, αλλά οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη νίκη τους στο 90’, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Κ19 Χανιά (Μάρκος Ασλαματζίδης): Τζανάκης, Κατσαντώνης, Φερχάτι (78’ Βενέτης), Λυβιάκης, Αποστόλου, Κανιαμός, Κοτζαμπασάκης, Ανδριώτης, Σιμονάι, Κρούτι (90’ Χάμπας), Παπαδάκης (62’ Παναγιωτάκης).

chania_tickets
Maladakis
Pneumatikakis_Michalis
GKGoalkeeperAcademy
Votani
pallas""

Rabona ad