Ανέλαβε τη Νίκη Βόλου ο Παναγιώτης Γκουτσίδης

Super League 2 29 Ιανουαρίου 2025, 20:25

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης αποτελεί τον αντικαταστάτη του Στέφανου Ξηροφώτου στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου.

Corgress Stagakis

Μόλις δύο ημέρες έμεινε άδεια η θέση του προπονητή στη Θεσσαλική ομάδα μετά το “διαζύγιο” με τον Ξηροφώτο. Ο Γκουτσίδης έκανε ήδη και την πρώτη του προπόνηση. Το δελτίο τύπου αναφέρει:

H ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη.

Γεννημένος στις 8/6/1965 στον Αίγειρο Ροδόπης, ο 59χρονος τεχνικός βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο «Π. Μαγουλάς», έχοντας την πρώτη του επαφή με τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους στη συνέχεια προπόνησε.

Προηγούμενες ομάδες του Θρακιώτη τεχνικού ήταν οι: ΑΕΛ, Ατρόμητος, Αστέρας Βλαχιώτη, Παναιγιάλειος, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ ως βοηθός έχει εργαστεί και σε Απόλλωνα Σμύρνης, Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά και Λεβαδειακό.

Καλωσορίζουμε τον νέο μας προπονητή στη μεγάλη οικογένεια της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Στις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, που βρέθηκαν σήμερα στο «Π. Μαγουλάς», ο κ. Γκουτσίδης, μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

«Η Νίκη είναι μία ομάδα που, σε όποιον προπονητή και να του κάνει πρόταση, δεν τον αφήνει αδιάφορο. Μου είπαν για τους στόχους, τα «θέλω» τους και ήρθα κι εγώ να βοηθήσω την ομάδα να τελειώνει μία ώρα αρχύτερα σε ό,τι αφορά το κομμάτι της παραμονής, γιατί, δυστυχώς, γι’ αυτό θα παλέψουμε από εδώ και πέρα.

Θεωρώ ότι η Νίκη είναι άδικα σ’ αυτή τη θέση και με βάση την ιστορία της και γιατί υπάρχουν καταπληκτικοί παίκτες για την κατηγορία που θα μπορούσαν κάλλιστα να απολαμβάνουν τα παιχνίδια των playoffs.

Εμείς -θέλουμε, δεν θέλουμε- θα κάνουμε τώρα την προσπάθειά μας στα playouts, να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο για την ιστορία της ομάδας αλλά και της πόλης, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και στο τέλος να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Ο κόσμος της Νίκης είναι εξαιρετικός, είναι δύναμη για την ομάδα και είναι ένα στοίχημα να τους κάνουμε να χαίρονται για την ομάδα.»

Maladakis
Votani
pallas""

Rabona ad