Με Μάκινεν η Dream Team της 9ης αγωνιστικής

Βόλεϊ 3 Ιανουαρίου 2025, 18:21

Ο Φινλανδός ακραίος της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, Πίτου Μάκινεν, βρίσκεται στην κορυφαία ομάδα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League.

Kritiko Ergastiri

Υπενθυμίζουμε ότι στο φινάλε του 2024 ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει εύκολα στο κλειστό του ΒΑΚ του Πηγάσου Πολίχνης με 3-0 σετ. MVP του αγώνα είχε αναδειχθεί ο (Μολδαβός) Μαρίν Λέσκοφ, αλλά ο Μάκινεν συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ομάδα της αγωνιστικής με τους 16 πόντους που πέτυχε (10/22 επ., 4 άσσοι, 2 μπλοκ, 50% υπ. – 31% άριστες))

Αναλυτικά η Dream Team της 9ης αγωνιστικής

MVP αγωνιστικής: Έντβινς Σκρούντερς (πασαδόρος, Φοίνικας Σύρου)
Πασαδόρος: Έντβινς Σκρούντερς (Φοίνικας Σύρου)
Διαγώνιος: Δημήτρης Μούχλιας (ΠΑΟΚ)
Kεντρικός: Νικολάι Κόλεφ (Βουλγαρία) (ΠΑΟΚ)
Kεντρικός: Πατρίκ Γκάσμαν (Παναθηναϊκός)
Ακραίος: Θανάσης Πρωτοψάλτης (Παναθηναϊκός)
Ακραίος: Πετού Ματίας Μάκινεν (ΟΦΗ)
Λίμπερο: Αντώνης Μπουράκης (Φοίνικας Σύρου)

Είναι η τέταρτη φορά, στις εννέα πρώτες αγωνιστικές, που ο ΟΦΗ βλέπει αθλητή του στην κορυφαία επτάδα της αγωνιστικής καθώς είχε προηγηθεί ο Πολωνός ακραίος Κόνραντ Φορμέλα την 2η, ο Χανιώτης λίμπερο Γιώργος Μιχελάκης την 3η και (πάλι) ο Μάκινεν την 7η αγωνιστική.

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad