Στη διοργάνωση, που έχει εξελιχθεί σε θεσμό και αποτελεί σημείο αναφοράς για τα ταλέντα της ελληνικής υδατοσφαίρισης, συμμετείχαν επτά αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και δύο του ΟΦΗ.
Οι νεαροί πολίστες αγωνίστηκαν με την ομάδα South Talents, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του τουρνουά, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα με τη Central White.
Από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων συμμετείχαν οι: Βολτυράκης Γεώργιος, Βουλγαράκης Χαράλαμπος, Γλυνιαδάκης Ανδρέας, Ζουμπουλιάς Αγγελος, Κόρακας Παναγιώτης, Τσιτράς Αντώνιος και Χατζάκης Εμμανουήλ ενώ αντίστοιχα από τον ΟΦΗ πήραν μέρος οι Πατούνας Αλέξανδρος και Πολίτης Αποστόλης.
Την τεχνική καθοδήγηση των ομάδων είχαν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Ηλίας Μαχαίρας, Φώντας Λεμπέσης και Φώντας Μαρκόπουλος, ενώ τους αγώνες παρακολούθησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος διένειμε και τα αναμνηστικά T-shirts των συμμετεχόντων.







