Κεφαλιά Ιωαννίδη και τρίποντο στη Λιβαδειά για τον Παναθηναϊκό

Super League 1 15 Δεκεμβρίου 2024, 19:59

Σταθερά στη μάχη του τίτλου παραμένει ο Παναθηναϊκός ο οποίος κατάφερε να σημειώσει ένα ακόμα σημαντικό διπλό, κερδίζοντας τον Λεβαδειακό με 1-0.

Corgress Stagakis

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει νικηφόρα την πορεία του, επικρατώντας με 1-0 του Λεβαδειακού εκτός έδρας, μετά τη νίκη επί της Νιου Σεντς. Παρά τις πολλές ευκαιρίες, η επικράτηση χρειάστηκε… κόπο ώστε να έρθει για τους “πράσινους”, οι οποίοι παραμένουν στις πρώτες θέσεις και καταδιώκουν τον Ολυμπιακό στη μάχη του τίτλου.

Το νικητήριο γκολ για τον Παναθηναϊκό σημειώθηκε από τον Ιωαννίδη στο 60’. Ο Μπακασέτας εκτέλεσε κόρνερ και ο Ιωαννίδης με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο υπόλοιπο παιχνίδι, οι “πράσινοι” είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ. Ο Μαντσίνι στο 70’ δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, ενώ στο 75’ το σκαφτό σουτ του Τζούριτσιτς πέρασε άουτ. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να ισοφαρίσει στο τέλος, αλλά η άμυνα του Παναθηναϊκού κράτησε το πολύτιμο τρίποντο.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας) – Στάικος (Λάρισας)
4ος διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
VAR: Βεργέτης (Αρκαδίας)
AVAR: Πουλικίδης (Δράμας)

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Τσάπρας, Λιάγκας, Εραμούσπε (53′ Κάτρης), Βήχος, Μορέιρα (77′ Γιοκέ), Μεχία (53′ Πλέγας), Κωστή (85′ Ρόμο), Μπάλτσι, Οζμπολτ (53′ Γιαννιώτας), Πεντρόζο.

Παναθηναϊκός (Ρουί Βιτόρια): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ινγκασον, Μλαντένοβιτς (63′ Μαξ), Αράο, Ουναΐ (79′ Μαξίμοβιτς), Μπακασέτας, Πελίστρι (63′ Τζούριτσιτς), Μαντσίνι (79′ Λημνιός), Ιωαννίδης (87′ Γερεμέγεφ)

Papantonakis Cards
digital2000
Nevrakis
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad