Τρίτη στην Ελλάδα η Ασημένια Τσαπάκη του ΟΦΗ

Σκάκι | 11 Δεκεμβρίου 2024, 19:44

Την 3η θέση στο 46ο Πανελλήνιο Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2024 κατέλαβε η 16χρονη σκακίστρια του ΟΦΗ, Ασημένια Τσαπάκη.

Kritiko Ergastiri

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει σχετικά:

«Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία, για το σκακιστικό τμήμα του ΟΦΗ. Η 16χρονη σκακίστρια Ασημένια Τσαπάκη, πήρε την 3η θέση στην Ελλάδα, στο 46ο Πανελλήνιο Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2024, που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη 2-10 Δεκεμβρίου.

Στο πρωτάθλημα αυτό, συμμετείχαν δέκα από τις καλύτερες σκακίστριες στην Ελλάδα. Η Ασημένια είχε πάρει την πρόκριση για το Πρωτάθλημα Γυναικών, όταν κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωταθλήματα Νέων Γυναικών μέχρι 20 ετών, το 2023.

Το σημαντικό, είναι ότι, η σκακίστρια του ΟΦΗ, πήρε την 3η θέση, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, γυναικών, αν και εκείνη είναι μόλις 16 ετών. Η Ασημένια Τσαπάκη κατέκτησε στους αγώνες 5 πόντους σε 9 αγώνες και ανέβασε το έλο της κατά 47 μονάδες.

Η Ασημένια έδωσε σκληρή μάχη στους αγώνες και κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία και της αξίζουν συγχαρητήρια” ανέφερε ο προπονητής της, Παναγιώτης Χριστοδούλου, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό της σκακίστριας του ΟΦΗ, στους αγώνες.

Η Ασημένια μας, έλαμψε και πάλι και μας έκανε υπερήφανους. Και εις ανώτερα!” αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το σκακιστικό τμήμα του ΟΦΗ.»

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad