“Γεμάτο” παιχνίδι με δύο γκολ, πέναλτι, δοκάρι και περισσότερες από είκοσι τελικές προσπάθειες (23, οι 18 εντός περιοχής) μπροστά στις δύο εστίες. Τέταρτο τέταρτο τέρμα για τον Ταξιάρχη Φούντα στο πρωτάθλημα, από ασίστ του Αντώνη Ντεντάκη το γκολ της Λαμίας.
Το “φιλμ” της αναμέτρησης στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθανάσιος Διάκος”:
3′ ΠΕΝΑΛΤΙ. Ο Νούνιες ανέτρεψε, με τα χέρια, μέσα στην περιοχή τον Τιάγκο Νους με τον Ευαγγέλου να δείχνει την άσπρη βούλα και να παρατηρεί με κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της Λαμίας.
4′ ΓΚΟΛ 0-1. Ο Ταξιάρχης Φούντας ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος, παρότι έπεσε σωστά ο Ρατόν, ανοίγοντας το σκορ. Οι παίκτες του ΟΦΗ αφιέρωσαν το τέρμα στον Μπαΐνοβιτς ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, κρατώντας τη φανέλα του. Τέταρτο τέρμα στο πρωτάθλημα για τον Φούντα που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.
9′ Κακή απομάκρυνση του Σίλβα και ο Βλαχομήτρος απείλησε εντός περιοχής, αλλά ήταν άστοχος.
12′ ΔΟΚΑΡΙ. Δυνατό συρτό σουτ του Μπόρχα Γκονθάλεθ εκτός περιοχής, η μπάλα προσέκρουσε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Ρατόν.
14′ Ο Αντράντε έπιασε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο Γκονζάλεθ απομάκρυνε προτού η μπάλα να περάσει τη γραμμή.
26′ ΓΚΟΛ 1-1. Μετά από ωραία σέντρα του Αντώνη Ντεντάκη, ο αμαρκάριστος Βλαχομήτρος έπιασε την κεφαλιά, νίκησε τον Ναούμοφ και ισοφάρισε.
31′ Ο Φουτάδο σούταρε από διαγώνια θέση και ο Ναούμοφ απέκρουσε με δυσκολία στην κλειστή του γωνία.
43′ Μετά από αδράνεια στην άμυνα της Λαμίας, ο Αποστολάκης μπήκε στη φάση και “τσίμπησε” τη μπάλα από θέση τετ α τετ, με τον Ρατόν τελικά να μπλοκάρει.
45+1′ Ο Σενγκέλια εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έμεινε στη μικρή περιοχή και στρώθηκε στον Μπάκιτς στο όριο της περιοχής, αλλά ο Μαυροβούνιος αστόχησε με δυνατό σουτ.
51′ Σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη από αριστερά, άστοχη η κεφαλιά του Αποστολάκη.
54′ Υπέροχη κάθετη πάσα του Σαλσέδο στον Σενγκέλια, εκείνος γύρισε στον Νους, το αδύναμο σουτ του οποίου πρόλαβε και μπλόκαρε ο Ρατόν.
58′ Γύρισμα του Νους, ο Σαλσέδο δεν βρήκε “γεμάτα” τη μπάλα στην προβολή που επιχείρησε και ήταν άστοχος.
70′ 70′ Ο Nους πάτησε περιοχή από τα αριστερά και γύρισε, με τον Γιαννούτσο να προλαβαίνει και να κόβει προτού φθάσει η μπάλα στον Σαλσέδο, ο οποίος βρισκόταν προ κενής εστίας.
72′ Ο Γκουίντο από πλεονεκτικότατη θέση επιχείρησε άστοχο πλασέ μετά την πάσα του Φουρτάδο.
80′ Ο Αμπάντα σέντραρε από αριστερά, ο Νους προσπάθησε να σκοράρει εξ επαφής και ο Γιαννούτσος πρόλαβε και του έβαλε την κόντρα.
80′ Έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ρατόν την κεφαλιά του Σίλβα.
87′ Ο Αποστολάκης έπαιξε κάθετα, ο Σενγκέλια πάτησε περιοχή και ντρίμπλαρε, αλλά ο Γιαννούτσος πρόλαβε και τον έκοψε βάζοντας την κόντρα.
90+5′ O Φουρτάδο γύρισε στον Νούνιες, ο οποίος ντρίμπλαρε τον Μπάκιτς και πλάσαρε με τον Ναούμοφ να παραχωρεί κόρνερ.
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Διαμαντής (Ηπείρου), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων)
VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
AVAR: Ματσούκας (Εύβοιας)
Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Ρατόν, Γκοτζαμανίδης, Γιαννούτσος, Αντράντε, Ντεντάκης (76′ λ.τρ. Μπίκοφ), Σαραμαντάς (46′ Βιτλής), Νούνιες, Δοϊρανλής, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (71′ Γκουίντο), Λέικ (36′ Ρινγκ).
ΟΦΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ναούμοφ, Χατζηθεοδωρίδης (77′ Αμπάντα), Λαμπρόπουλος, Σίλβα, Γκονζάλεθ, Μπάκιτς, Καραχάλιος, Φούντας (27′ λ.τρ. Αποστολάκης), Νους (90′ Γιουνγκ), Σενγκέλια, Σαλσέδο (90′ Ριέρα).









