Το όχι καλό ξεκίνημα της ΑΕΚ Β (δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες) στο πρωτάθλημα της Super League 2 επιφέρει αλλαγές αρχής γενομένης από το τεχνικό επιτελείο.
Ο Νίκος Κούστας και οι συνεργάτες του (Τζανόγλου, Διαμάντης) αποτελούν παρελθόν και την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει προσωρινά ο Γενναίος Καραχάλιος, ο οποίος αποτέλεσε την περασμένη σεζόν τον προπονητή της ομάδας Κ19.
Οι δύο ανακοινώσεις αναφέρουν:
➺ «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον έως σήμερα προπονητή της ΑΕΚ Β, κ. Νίκο Κούστα και τους συνεργάτες του Νικόλαο Τζανόγλου και Δημήτρη Διαμάντη.»
➺ «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του Γενναίου Καραχάλιου ως υπηρεσιακού τεχνικού της ΑΕΚ Β. Ο Γενναίος Καραχάλιος ήταν μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν προπονητής της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ και συνολικά εργάστηκε στην Ακαδημία της ομάδας μας για έξι χρόνια.»









