Ξαφνικό πρόβλημα με Μπρεσάν

ΟΦΗ | 17 Οκτωβρίου 2024, 13:42

Απρόοπτο με τον Ματέους Μπρεσάν παρουσιάστηκε στον ΟΦΗ κατά τη διάρκεια της προπόνησης (17/10), με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να μένει εκτός καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Corgress Stagakis

Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί με εξετάσεις, με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής (20/10, 18:00) απέναντι στον Παναθηναϊκό να θεωρείται αμφίβολη, αν όχι εξαιρετικά δύσκολη.

Από την άλλη πλευρά, στην προπόνηση επέστρεψε ο Γιάννης Αποστολάκης, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Ελπίδων.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:

Χωρίς τον Matheus Bressan ολοκληρώθηκε η σημερινή (17/10) προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής (20/10, 18:00) με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις εντός των επόμενων ημερών.

Η προπόνηση, στην οποία συμμετείχε ο Γιάννης Αποστολάκης, έχοντας επιστρέψει από τις διεθνείς αγωνιστικές του υποχρεώσεις, περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (18/10), στις 10:00.

Rabona ad