Λεονάρντο-Ζαφειράκης κέρδισαν το τουρνουά ποδοβόλεϊ στα Χανιά

Ποδόσφαιρο 29 Ιουλίου 2024, 12:11

Με επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (27-28/7) στους Αγίους Αποστόλους το τουρνουά ποδοβόλεϊ που διοργανώθηκε για μια ακόμη χρονιά στα Χανιά.

Kritiko Ergastiri

Στη διοργάνωση πήραν μέρος “μεγάλα” ονόματα όπως ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο ο οποίος μαζί με τον Αλεξ Ζαφειράκη ήταν και οι νικητές, επικρατώντας στον τελικό των Μιχάλη Μουρούτσου και Μπίρο Μπίρο.

«Το τουρνουά ήταν πολύ ωραίο, μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν η πρώτη φορά που ήρθα στα Χανιά και είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα μου», είπε ο Λεονάρντο αμέσως μετά τη νίκη του στο τουρνουά, ενώ ευχήθηκε όπως είπε να ξανάρθει, λέγοντας τα καλύτερα για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. «Τα χρόνια που ήμουν στο Ολυμπιακό ήταν πολύ καλά, μου άρεσε πολύ που έπαιξα σε αυτή την πολύ μεγάλη ομάδα. Η Ελλάδα είναι πάρα πολύ όμορφη χώρα», είπε.

Zαφειράκης – Παπαδομανωλάκης – Λεονάρντο.

Μια άλλη επίσης μεγάλη μορφή που ξεχώρισε στο τουρνουά ήταν αυτή του Μιχάλη Μουρούτσου, χρυσού Ολυμπιονίκη στο ταεκβοντό το 2000 στο Σίδνεϊ ο οποίος ρωτήθηκε για την ενασχόλησή του με το ποδοβόλεϊ, λέγοντας ότι γι’ αυτόν είναι… ψυχοθεραπεία. «Είμαι φαν του αθλητισμού, μετά τον πρωταθλητισμό στο ταεκβοντό, από τότε που σταμάτησα, έψαχνα να βρω ένα άθλημα το οποίο να με γυμνάζει και κυρίως να με ψυχαγωγεί. Αυτό το βρήκα στο ποδοβόλεϊ, το οποίο θα έλεγα ότι για μένα είναι ψυχοθεραπεία. Με την Κρήτη με συνδέει ένας πολύ στενός δεσμός εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ερχομαι πάρα πολλά χρόνια, την αγαπώ πάρα πολύ, αγαπώ την κουλτούρα της. Με αφορμή τώρα το τουρνουά που διοργανώνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο Ανδρέας Παπαδομανωλάκης ήρθα με χαρά για μια ακόμα χρονιά κι ελπίζω να ‘μαστε καλά και του χρόνου και να ξανάρθουμε», ήταν οι δηλώσεις του Μουρούτσου.

Ο Μουρούτσος δεξιά μαζί με τους Μπίρο Μπίρο και Ανδρέα Παπαδομανωλάκη.

Συνολικά στο τουρνουά πήραν μέρος περισσότερες από 10 ομάδες, δίνοντας όλες τον καλύτερο τους εαυτό. Ευχαριστημένος μάλιστα δήλωσε ο διοργανωτής, Ανδρέας Παπαδομανωλάκης. «Είμαι ευχαριστημένος από τις συμμετοχές, είχαμε εννέα ομάδες από τα Χανιά, τρεις από το Ρέθυμνο, από την Αθήνα και από άλλες περιοχές δυστυχώς λόγω της χρονικής περιόδου που βρισκόμαστε δεν είχαμε τη δυνατότητα να έχουμε κάποια συμμετοχή. Πιστεύω όμως ότι ήταν ένα ωραίο τουρνουά, διεξήχθη ένας πολύ ωραίος τελικός με τις καλύτερες ομάδες που αγωνίστηκαν. Κάθε χρόνο ανεβάζουμε το επίπεδο και προσπαθούμε να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Το τουρνουά αυτό διοργανώνεται από το 2005 από μένα και κάθε χρόνο προσπαθούμε να βάζουμε κι ένα λιθαράκι παραπάνω. Φέτος είναι η αλήθεια δεν είχαμε τόσο μεγάλη βοήθεια από τους τοπικούς φορείς, αλλά δεν πειράζει αυτό συμβαίνει κάποιες χρονιές», ανέφερε ο Παπαδομανωλάκης.

Εδώ και 20 χρόνια σχεδόν ο Ανδ. Παπαδομανωλάκης διοργανώνει στα Χανιά τα τουρνουά ποδοβόλεϊ.

Την 3η θέση στο τουρνουά κατέλαβαν οι Τσεσμελής-Λειβαδιτάκης, επικρατώντας των Παπαδομανωλάκη-Παπαδάκη.

Χορηγός επικοινωνίας του τουρνουά ήταν το athlitiko.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Rabona ad