Τίμησε τον Σουμπασάκη η Επισκοπή

Γ' Εθνική 10 Απριλίου 2024, 23:01

Έναν φίλο από τα (όχι και τόσο πολύ) παλιά, τον Δημήτρη Σουμπασάκη, βρήκε απέναντί της η Επισκοπή στην αναμέτρηση με τη Δόξα Πλατανέ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Corgress Stagakis

Ο νυν αρχηγός της Δόξας Πλατανέ φόρεσε τη φανέλα της Επισκοπής για οκτώ έτη, σε τρεις θητείες, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα (2012 περιφερειακό), 2018 (Α’ ΕΠΣΡ), δυο κύπελλα ΕΠΣΡ (2017, 2019) και τέσσερα Σούπερ Καπ ΕΠΣΡ (2011, 2016, 2017, 2018).

Με τον Σουμπασάκη στο ρόστερ της η Επισκοπή ανέβηκε από το περιφερειακό στη Football League 2 κι από εκεί στη Football League 1 (νυν Super League 2). Με εκείνον έκανε από την αρχή το ταξίδι από τις τοπικές κατηγορίες, στη Γ Εθνική (2018), στη Football League (2020) και στη Super League 2 (2021).

Ο Δημήτρης Σουμπασάκης κατέγραψε με τη φανέλα της Επισκοπής 121 συμμετοχές στα Εθνικά πρωταθλήματα (χωρίς να συνυπολογίζονται το περιφερειακό και το τοπικό πρωτάθλημα), 11 στο κύπελλο Ελλάδας και σκόραρε 9 φορές.

Στην αναμέτρηση του κυπέλλου με τη Δόξα Πλατανέ (στην οποία αγωνίζεται φέτος) η Επισκοπή τον τίμησε για την προσφορά του. Το δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«Στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” επέστρεψε ένας ποδοσφαιριστής που έχει τιμήσει επί σειρά ετών την ομάδα μας σε όλες τις κατηγορίες που έχουμε “περπατήσει” μαζί (τοπικό, Γ’ Εθνική, Football League και Super League 2).

Ο Μίμης Σουμπασάκης που διατέλεσε για χρόνια αρχηγός της Επισκοπής μας είναι ο σημερινός “κάπτεν” της Δόξας Πλατανέ που αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΡ.

Η ομάδα μας τού πρόσφερε λουλούδια μέσω του αντιπροέδρου μας κ. Ανδρέα Παπαδάκη ως δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς του στον σύλλογό μας.»

Papantonakis Cards
Bourakis_Restaurant
Vourdoubakis_Drakakis
Poppies sexy show club

Rabona ad