Το Παγκράτι θα φιλοξενήσει το Σάββατο (06/01, 17:00) στα “Δύο Αοράκια” η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της National League 1.
Ο νεαρός σμολ φόργουορντ της Αναγέννησης παραχώρησε δηλώσεις στη Facebook σελίδα της ομάδας του για το παιχνίδι, αλλά και γενικότερα για τους στόχους στον δεύτερο γύρο. Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Κουκιαδάκης:
➺ Ξεκινάει ο Β’ γύρος της National League 1, ποιος είναι ο απολογισμός για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;
«Προσωπικά θεωρώ ότι για τη βαθμολογική μας κατάταξη είμαστε υπεύθυνοι εμείς και κανένας άλλος.»
➺ Το Παγκράτι μπορεί να είναι με το 0-11 όμως είναι ένα ιστορικό σωματείο και να έχει δυναμώσει αρκετά σε σχέση με την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου και το συναντήσαμε, θεωρείς θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος;
«Το Παγκράτι μπορεί να έχει μείνει στο 0-11 έχει κάνει προσθήκες με έμπειρους και πολύ καλούς παίκτες. Θεωρώ ότι θα κυνηγήσουν το κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους.»
➺ Πως είναι να έρχεσαι αντιμέτωπος με μία ομάδα που έχεις φορέσει τη φανέλα της για δυο συνεχόμενες σεζόν;
«Υπάρχει πολύ σεβασμός προς το Παγκράτι, διότι πέρα του ότι υπήρξα μέλος του για δυο σεζόν είναι μία ιστορική ομάδα που έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες.»
➺ Ποιοι είναι οι στοχοι της ομάδας από εδώ και πέρα;
«Οι στόχοι της ομάδα μας για τον δεύτερο γύρο παραμένουν πολύ υψηλοί. Συγκεκριμένα θέλουμε να μπούμε στα play off και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε και μας αξίζει αντίστοιχα.»
➺ Ο δικός σου προσωπικός στόχος ποιος είναι;
«Ο προσωπικός μου στόχος είναι να κερδίσω ότι παραπάνω μπορώ μέσα από την ομάδα και στο αγωνιστικό αλλά και στο εμπειρικό κομμάτι.»
➺ Όλες οι αντίπαλες ομάδες αναφέρονται στα παιχνίδια της Αναγέννησης και λένε ότι γίνεται μια «γιορτή» εσείς πως το βιώνεται όλο αυτό;
«Σίγουρα θέλουμε το κάθε παιχνίδι να είναι μια γιορτή μέσα στη γήπεδο μας. Χαιρόμαστε πραγματικά να βλέπουμε την προσπάθεια που γίνεται από το σύνολο αλλά και αυτή που κάνουν οι ομάδες και προφανώς να μην υπάρχει οπαδική βία στα γήπεδα.»






