Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής δηλώνει πως χαίρεται κάθε στιγμή για την παρουσία του στα γήπεδα του τοπικού, επισημαίνοντας τους στόχους που έχει για τη φετινή χρονιά ο Μινώταυρος.
«Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο», τονίζει για τις γιορτές ένα από τα καλύτερα παιδιά που κοσμούν τα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου των Χανίων.
Ακολουθεί η συνέντευξη του…
Βασίλη, τι εύχεσαι να φέρει… ο Αγιος Βασίλης και η καινούρια χρονιά για σένα και στην ομάδα σου;
Εύχομαι να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Προσωπικά θέλω να είμαι υγιής χωρίς τραυματισμούς ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.
Είσαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που ολοκληρώνεται το 2023 για τον Μινώταυρο; Ποιοι είναι οι στόχοι για το φετινό πρωτάθλημα;
Η φετινή χρόνια εξελίσσεται σε μια όμορφη ιστορία για τον Μινώταυρο. Είμαστε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος με ένα νεανικό σύνολο, πολλά υποσχόμενο για το μέλλον. Κλείσαμε το 2023 με νίκη στην έδρα μας και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι με το νέο έτος. Ο Μινώταυρος είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί, διεκδικεί κάθε χρόνο ό,τι του αναλογεί, επενδύοντας σε ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών. Στόχος για φέτος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να καθιερωθούν στην 11άδα νεαροί ποδοσφαιριστές.
Ο Μινώταυρος δείχνει φέτος ότι έχει δυναμώσει αρκετά. Πώς το εξηγείς;
Από την αρχή της προετοιμασίας έχουμε δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την περσινή σεζόν, υπάρχει περισσότερη αποφασιστικότητα, ένταση αλλά και ποιότητα στους αγώνες και στις προπονήσεις. Σε αυτό έχει βοηθήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι πολλά νεαρά παιδιά έχουν ήδη στην πλάτη τους ένα πρωτάθλημα, καθώς και οι μεταγραφές που έγιναν είναι ιδιαίτερα ποιοτικές.
Πώς κρίνεις το φετινό επίπεδο του τοπικού;
Το πρωτάθλημα φέτος είναι αρκετά ανταγωνιστικό, απρόβλεπτο και θα κρατήσει το φίλαθλο κοινό με αγωνία μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Υπάρχουν 3-4 ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι τέλους.
Η δική σου παρουσία στην ομάδα είναι αρκετά σημαντική. Είσαι ευχαριστημένος;
Η περσινή χρόνια για μένα ήταν η χειρότερη που είχα ποτέ, ένας τραυματισμός σε συνδυασμό με τον κορονοϊό με άφησε πολύ πίσω και ουσιαστικά δεν βοήθησα καθόλου. Φέτος είμαι υγιής με σταθερό ρόλο στην ομάδα και προσπαθώ για το καλύτερο σε ό,τι μου ζητάει ο προπονητής μου. Να πω βέβαια πως στην ηλικία που είμαι (35) απολαμβάνω την κάθε στιγμή στο γήπεδο και χαίρομαι που είμαι αρκετά αγαπητός στα αποδυτήρια όπου επικρατεί ένα εξαιρετικά οικογενειακό κλίμα.
Ο Μινώταυρος δείχνει τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα φέτος να δίνει ευκαιρίες στην πράξη σε νέα παιδιά. Τι έχεις να πεις γι’ αυτό;
Τα νέα παιδιά είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου. Οφείλουμε όλοι να τους βοηθήσουμε όπως μας βοήθησαν και εμάς οι παλαιότεροι. Ο Μινώταυρος έχει ένα οργανωμένο πλάνο ακαδημιών όπου καθημερινά γίνεται σοβαρή δουλειά με αποτέλεσμα η πρώτη ομάδα να τροφοδοτείται τα τελευταία χρόνια από δικά της παιδιά. Ειδικά φέτος ο κορμός της ομάδας αποτελείται από ταλαντούχα παιδιά που ακόμα πάνε σχολείο και εύχομαι στο μέλλον να μπορέσουν σε συνδυασμό με τις σπουδές τους να κάνουν και το βήμα παραπάνω όπως ο έκανε ο Βόρφι που του έχω και ιδιαίτερη αδυναμία.























