Στο πρωινό παιχνίδι που διεξήχθη στο Μόδι στην επανεκκίνηση της Β’ κατηγορίας, η Αμιλλα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, φτάνοντας σε μία άνετη νίκη χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε ο Ντόκο στο ξεκίνημα (6’) με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και προς το τέλος του αγώνα (85’) με ατομική ενέργεια, ενώ ενδιάμεσα (11’) είχε πετύχει το 2-0 ο Ξεκουκουλωτάκης με σουτ.
Αντίθετα, οι Νέοι παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία με 6 βαθμούς, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την πορεία τους στο 2023.
Διαιτητής: Κοτσιφάκης. Βοηθοί: Χατζηδάκης – Μαραγκάκης
Αμιλλα (Γιώργος Μπονατάκης): Γεωργανάς, Μπεριάδης, Ποντικάκης, Κτιστάκης, Καστρινάκης, Ψαρουδάκης Ελ., Μυλωνάκης (50’ Φυντικάκης), Βασιλείου (70’ Ασκητίδης), Ξεκουκουλωτάκης (50’ Μπιτσάκης), Ντόκο, Νικάκης (88’ Μαρινάκης).
Νέοι Μινώταυρου (Νεκτάριος Μπουρμπάκης): Κρασάκης, Παπαθεοδώρου, Βασιλάκης (82’ Μιχελάκης), Χαλεβελάκης Γ., Χαλεβελάκης Ε., Βασιλειάδης, Χατζάκης, Στόιτσος, Βολιώτης, Μαρακάκης Εμμ. (69’ Κρίστο), Μαρακάκης Ευτ. (69’ Πέπα)























