Ο Κυριακόπουλος ήταν ένας από τους τρεις υποψήφιους για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή στην Α’ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου γυναικών. Ο τεχνικός της ΡΕΑ μίλησε στη Facebook σελίδα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας για την εμπειρία του από την εκδήλωση:
«Σίγουρα είναι μεγάλη η τιμή, η χαρά και η ηθική ικανοποίηση το να αναγνωρίζεται η δουλειά σου μέσα από τον ίδιο τον χώρο και τις πρωταγωνίστριες, τις οποίες ευχαριστώ.
Δεδομένα για μένα είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς της περσινής σεζόν, παικτριών, προπονητών και διοίκησης.
Δεν ήμουν ποτέ μόνος σε όλο αυτό. Για το διάστημα που βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο Γυναικών το κάνει ακόμα πιο σημαντικό, μιας και ήμουν μόλις στη 2η χρονιά.
Η εκδήλωση ήταν υψηλού επιπέδου. Ήταν μία πολύ όμορφη γιορτή του ποδοσφαίρου.
Μία ευχάριστη έκπληξη για μένα ήταν ο τρόπος που προσέγγισαν οι βραβευθέντες αυτήν τους την επιτυχία και το επίπεδο που υπήρχε γενικά.
Όσοι και να μίλησαν στις τοποθετήσεις τους στο τέλος περιλάμβαναν κάτι πολύ σημαντικό από πλευράς ήθους, αξιών, νοοτροπίας και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο.
Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που βραβεύτηκαν και στον ΠΣΑΠΠ για την εκδήλωση.
Είναι τρομερό το πόσο μεγάλο βήμα έχουν δώσει ακόμα και σε κατηγορίες που δεν είναι τόσο προβεβλημένες.
Το να προβάλουμε ισάξια και άλλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου εκτός της Super League που κατέχει τη μερίδα του λέοντος, περιλαμβάνοντας και ειδικές βραβεύσεις ήταν και είναι κέρδος για το άθλημα γενικότερα.
Το κίνητρο το βρίσκει ο κάθε ένας μόνος του καθημερινά. Το πόσο σημαντικό είναι αυτό που ασχολείσαι και τι κίνητρο θα βρεις, είναι διαφορετικό για τον καθένα.
Πάντα και εγώ προσπαθώ να έχω τα δικά μου κίνητρα, αλλά από κει και πέρα σίγουρα ήταν κάτι πολύ όμορφο και είναι ιδιαίτερο συναίσθημα να βλέπεις ότι αναγνωρίζεται η δουλειά σου.»







