Μέχρι το 2025 στην ΑΕΚ ο Ντομαγκόι Βίντα

Super League 1 11 Νοεμβρίου 2023, 22:29

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μέχρι και το καλοκαίρι του 2025 θα παραμείνει ο Ντομαγκόι Βίντα καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Corgress Stagakis

Ο διεθνής Κροάτης κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στην ΑΕΚ από την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2022-23) έχοντας καταγράψει 45 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και τέσσερα γκολ (παρότι στόπερ).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Ντομαγκόι Βίντα.

Ο διεθνής Κροάτης κεντρικός αμυντικός υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ντομαγκόι Βίντα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του Νταμπλ τη σεζόν 2022-23.

Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 45 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα.

“Ντόμα”, σου ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες με τα κιτρινόμαυρα!»

digital2000
Nevrakis
pallas""

Rabona ad