Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με τα δύο τέρματα που πέτυχε στη φάση των ομίλων του Europa Conference League ηγείται (μαζί με άλλους 15 ποδοσφαιριστές) του πίνακα των σκόρερ της διοργάνωσης!
Πλέον η διοργάνωση περνά στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και η διοργανώτρια αρχή εστιάζει σε τέσσερα ταλέντα που αξίζει να δώσουμε την προσοχή μας.
Πρόκειται για τον Χανιώτη κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, τον Σουηδό εξτρέμ της Νόρτζελαντ, Μπέντζαμιν Νίγκρεν, τον Αιγύπτιο φορ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ομάρ Μαρμούς και τον Κροάτη στόπερ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μάρκο Μπούλατ.
«Τέσσερα λαμπρά ταλέντα που βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ! Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να παρακολουθήσετε την 3η αγωνιστική!» αναφέρει η ανάρτηση της UEFA στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
4 bright talents topping the goalscoring charts ⚽️📈
Here are the ones to watch on MD3 💫#UECLpreview || @UKEnterprise || #UECL pic.twitter.com/hqVFzbFqwH
— UEFA Europa Conference League (@europacnfleague) October 24, 2023



