Ιταλοαμερικανός προπονητής στην Παναχαϊκή

Super League 2 7 Αυγούστου 2023, 22:45

Ο Ιταλοαμερικανός προπονητής Στέφανο Φραντσιόζα και ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος αποτελούν το τεχνικό δίδυμο, με το οποίο θα πορευτεί η Παναχαϊκή.

Corgress Stagakis

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της ομάδας της Πάτρας αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το προπονητικό δίδυμο Stefano Franciosa και Πάρη Κωνσταντακόπουλο.

Ο 49χρονος Ιταλοαμερικανός προπονητής Stefano Franciosa διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με την επιτυχημένη συμμετοχή του σε ομάδες του εξωτερικού και συγκεκριμένα στην Ιταλική Lecco, στη Φιλανδική Ekenas Idrottsforening και σε ομάδες της Αμερικής, όπως η Newsburry College, η Endicott College, η Βentley College και η Boston College κ.ά.

Αντίστοιχα ο 49χρονος τεχνικός Πάρης Κωνσταντακόπουλος έχει σημαντική παρουσία τα τελευταία έτη σε εθνικές κατηγορίες της χώρας και έχει εργαστεί στην Αγία Παρασκευή, Απόλλωνα Σμύρνης, Αήττητο Σπάτων, Άγιο Ιερόθεο και Εθνικό.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Μετά τιμής
Το Δ.Σ.
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ»

Maladakis
Votani
pallas""

Rabona ad