Ο νεαρός τεχνικός όπως είναι γνωστό θα εργαστεί στις ακαδημίες του συλλόγου, χαρακτηρίζοντας τον Θησέα ως πρότυπο Ακαδημίας.
Η ανάρτηση από τον Γ. Πολέντα έχει ως εξής:
«Όποιος ασχολείται με το παιδικό ποδόσφαιρο στα Χανιά ξέρει ότι ο ΘΗΣΕΑΣ (διοίκηση, τεχνικός διευθυντής, προπονητές, γονείς,) τα τελευταία 3-4 τουλάχιστον χρόνια έχει κάνει τρομερή δουλειά και είναι πρότυπο Ακαδημίας!!
Όταν λοιπόν ο καλός μου φίλος Γιώργος Αγγελάκης με κάλεσε, μου ανέλυσε το πλάνο του όσο αφορά την περαιτέρω εξέλιξη της Ακαδημίας και πώς μπορώ να βοηθήσω εγώ σε αυτό το πρότζεκτ δεν μπορούσα να μην δεχτώ τη πρότασή του!!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μπήκαν στο κόπο και αφιέρωσαν λίγο ή πολύ από το χρόνο τους, να μιλήσουμε για παιδικό ποδόσφαιρο και να συνεργαστούμε (και αν οι τεχνικοί διευθυντές είναι η δουλειά τους αυτή, χάρηκα ιδιαίτερα στα τηλέφωνα από συναδέλφους μου προπονητές ξέρουν αυτοί) δείγμα της εκτίμησης που υπάρχει στη δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια..
Όπως είπα λοιπόν και στους ανθρώπους του ΘΗΣΕΑ, αυτή η περίοδος προσφέρεται για αποσυμφόρηση και γέμισμα μπαταριών αλλά ειλικρινά ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τον Σεπτέμβρη!!
Ραντεβού στη Χαρωδιά».





















