Εποχή Αλέξη Κούγια προμηνύεται για τον Ηρακλή, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει συνέντευξη Τύπου την προσεχή Τετάρτη (19/04, 12:00) για τη συνεργασία του Στράτου Ευγενίου, του Αλέξη Κούγια και του Τομ Παπαδόπουλου.
Ο γνωστός ποινικολόγος παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΑ Σπορ εν όψει της εισόδου του στο διοικητικό σχήμα του Ηρακλή. Μεταξύ άλλων είπε:
«Γυρίζω στο ποδοσφαιρικό σπίτι μου. Έχω τρελαθεί να μετράω πτωχεύσεις του Ηρακλή. Ο Στράτος Ευγενίου είναι ο σωτήρας του Ηρακλή. Έκανε ένα νομικό τρικ το οποίο αγκάλιασε ο κόσμος.
Είναι υγιέστατος επιχειρηματίας. Οι τρεις μας, μαζί με τον Τομ Παπαδόπουλο θα ενώσουμε τις προσωπικότητές μας. Ο Τομ έχει δώσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να έχει πάρει τίποτα.
Αυτός είναι η αιτία που αποφάσισα να αναμειχθώ. Όνειρό μου είναι όταν φύγω από τη ζωή να είμαι στον Ηρακλή και οι τρεις μας να αφήσουμε εποχή. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς δεν τίμησαν ποτέ τον Πέτρο Θεοδωρίδη.
Ο Ηρακλής δεν θα αντιμετωπίσει ξανά οικονομικό πρόβλημα. Θα τα αντιμετωπίσουμε όλα. Θα ξεκινάμε με ταμείο και όχι να ψάχνουμε να βρούμε χρήματα. Η άνοδος είναι βέβαιη.
Ο Ηρακλής θα οργανωθεί. Είναι στο τοπ 6 του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να βρει τον δρόμο του και να διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη. Όχι να στοχεύει στην παραμονή στη Super League ή να είναι στα τάρταρα.»









