Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω αναμέτρηση είχε διακοπεί στο 8ο λεπτό λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στο ΒΑΚ (λόγω της έντονης βροχόπτωσης) και η αναμέτρηση επανεκκίνησε από το 8ο λεπτό.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (0-1) στο 18ο λεπτό με μακρινό (εκτός περιοχής) σουτ του (πρώτου σκόρερ των “πρασίνων”) Σουχλάκη έπειτα από ασίστ του Αργυρόπουλου, ο οποίος μόλις δυο λεπτά αργότερα βρέθηκε απέναντι από τον Κουκουριτάκη, νικώντας τον εκ νέου για το 0-2.
Ο Σουχλάκης σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι φθάνοντας τα δέκα (10) τέρματα στο πρωτάθλημα Super League Κ15. Η αντίδραση από πλευράς ΟΦΗ ήρθε στο 22ο λεπτό όταν ο Πετούσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε στο τελικό 1-2.
Η Κρητική ομάδα πίεσε για την ισοφάριση, την οποία “άγγιξε” στο 30′ (άστοχο σουτ του Αντωνακάκη), στο 33′ (ο Αντωνακάκης δεν πρόλαβε μέσα στην περιοχή την παράλληλη πάσα του Κοζυράκη, στο 65′ (άστοχη κεφαλιά του Λαγουδάκη) και στο 75′ (ο Λυγεράκης κόπηκε την τελευταία στιγμή).
Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια με τον (σκόρερ) Σουχλάκη και τον Κουρουνιώτη.
Κ15 ΟΦΗ: Κουκουριτάκης, Κοζυράκης, Καινουριάκης, Λυγεράκης, Λαγουδάκης, Ακουμιανάκης, Γαλανός (20’ λ.τ. Μάρα), Πετούσης (70’ Κοντόπουλος), Αντωνακάκης (55’ Κράστα), Ασμαριανάκης (70’ Κασσαπάκης), Ντρεϊάι (70’ Ματθαιάκης).
Κ15 Παναθηναϊκός: Σπυρόπουλος, Αρβανιτάκης (70′ Τσάντζαλος), Βύντρα, Γαζής, Δημακόπουλος (72′ Τριγώνης), Θεοχάρης, Χατζηκωνσταντίνου, Αργυρόπουλος (58′ Μάμακος), Κίτσας (58′ Ιωάννου), Γκρεμούτης (70′ Κουρουνιώτης), Σουχλάκης.









