Που έγιναν όλα αυτά; Στο Κοπέρνικους Καπ, στο Τορούν, στον (μόλις) δεύτερο αγώνα του Μίλτου Τεντόγλου στην τρέχουσα σεζόν.
Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του με 8,07 συνέχισε με 8,40, σημείωσε 8,24 στο τρίτο άλμα άφησε την τέταρτη προσπάθεια, σημείωσε 8,27 μέτρα στο πέμπτο άλμα και ολοκλήρωσε την παρουσία του στη διοργάνωση.
To 8,40 είναι το έκτο άλμα στην καριέρα του Τεντόγλου και το δεύτερο καλύτερό του στον κλειστό στίβο, πίσω από τα 8,55 μέτρα στο Παγκόσμιο του Βελιγραδίου το 2022.
Ο επόμενος αγώνας του Έλληνα αθλητή θα γίνει μπροστά στο Ελληνικό κοινό στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ εν συνεχεία θα συμμετάσχει στο μίτινγκ της Μαδρίτης (22/02), στην τελευταία του εμφάνιση πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.








