Ο Αρης χάνει σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου, σε ένα ματς με έξι γκολ και ανατροπές. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν τελικά τη “ζημιά” στην εκπνοή και πήραν τον βαθμό.
Στο 35′ άνοιξε το σκορ η Στίλβη με σουτ του Βικτ. Καρούσου για το 0-1, με τον Αρη να φέρνει τούμπα το ματς με δύο γκολ μετά το ημίχρονο. Ο Ουρούκου με απευθείας φάουλ ισοφάρισε στο 55′ και στο 60′ έγινε η ολική ανατροπή με τον Μπαϊράμι (2-1).
Η Στίλβη απάντησε ξανά στο 70′ μετά από φάουλ του Λαζάρου και γκολ του αρχηγού Μπομπολάκη.
Στο 75′ ο Αρης πήρε ξανά κεφάλι με… κεφαλιά του Τσένι που έκανε το 3-2 με τους φιλοξενούμενους να σώζουν τον βαθμό στο 90′ με πέναλτι που κέρδισε ο Λαζάρου και εκτέλεσε εύστοχα ο Ακρωτηριανάκης.
Διαιτητής: Κρικέλης
Βοηθοί: Κατσαρός – Νταμαδάκης
Aρης Βουκολιών (Τάκης Λαζαρίδης): Καραπατάκης, Χότζα (75′ Τζίτζικας), Μπουρδάκης, Τσένι, Χιμπράκου, Νικολαντωνάκης, Μπαϊράμι, Δελάκης (46′ λ.τρ. Λιανιδάκης), Πατεράκης, Βασίλεβ (46′ Ουρούκου), Γεωργουσάκης
Στίλβη: Βαξεβάνης, Παπαδόπουλος, Ακρωτηριανάκης, Καραχάλιος, Σαρτζετάκης Γ. (85′ Σαρτζετάκης Α.), Ζουγλής, Καρούσος Β. (85′ Γούναρης), Αναγνώστου, Μπομπολάκης (80′ Καρούσος Δ.), Καμπουράκης (85′ Ζεμπίλας), Λαζάρου
























