Ανταγωνιστική και στο Ρέντη η Κ19 του ΟΦΗ

ΟΦΗ | 29 Ιανουαρίου 2023, 17:09

Μετά από την ΑΕΚ η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ κόντραρε και τον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αποφύγει τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της (1-0).

Corgress Stagakis

Το γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα σημειώθηκε με πέναλτι. Στο 18’ δόθηκε η παράβαση για μαρκάρισμα στον Σταυρόπουλο και ο Αλίγιαγκιτς σημάδεψε σωστά από τη “βούλα” για το μοναδικό γκολ στο ματς.

Ο ΟΦΗ λίγα λεπτά μετά είχε τη σημαντικότερη φάση του με τον Πιστικό να σουτάρει και τον Περλέσι να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση. Στο 33’ ο σκόρερ του αγώνα (Αλίγιαγκιτς) είχε δοκάρι.

Ολυμπιακός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Περλέσι, Κουτσίδης, Καλογερόπουλος, Ρέτσος, Αρσενίδης (55′ Μοίρας), Φρέρης, Μουζακίτης, Σταυρόπουλος, Κουτσογούλας, Πατήρας (62′ Χαραλαμπόγλου), Αλίγιαγκιτς (71′ Πρεκατές).

ΟΦΗ (Μανώλης Πατεμτζής): Μακατουνάκης, Σαλούστρος (85′ Γανόπουλος), Ρολάκης, Καρανδινός, Χότζα, Ζαχαριουδάκης (76′ Φανουράκης), Θεοδοσουλάκης, Πιστικός (90′ Γεωργαλής), Φαλατάχ (85′ Μακράκης), Αποστολάκης, Μάρα (46′ Σημαντηράκης).

Rabona ad