Από το Ρουφ στο Μοσχάτο ο Βασ. Παπαδόπουλος

Γ' Εθνική 12 Ιανουαρίου 2023, 9:49

Σε ομάδα Γ’ Εθνικής, στο Μοσχάτο συγκεκριμένα, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως προπονητής τερματοφυλάκων ο Βασίλης Παπαδόπουλος.

Corgress Stagakis

Ο άλλοτε τερματοφύλακας της ΑΕ Χανίων και του Πλατανιά είχε έρθει πρόσφατα στα Περβόλια, κατέχοντας αυτό το ρόλο στην ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ όντας στο τεχνικό τιμ του Γιάννη Γκούμα.

Πλέον θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Μοσχάτο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΑΕ Μοσχάτου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο προπονητή τερματοφυλάκων Κο Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει την εκγύμναση των κίπερ της ομάδας μας. Ο κος Παπαδόπουλος ήδη ξεκίνησε τη δουλειά με την παρουσία του στην προπόνηση  ενώ στο Background του έχει δουλέψει σε ΠΑΟ Ρουφ, Αήττητο Σπατών και Ακαδημίες Παθιακάκη. Καλωσορίζουμε τον Κο Παπαδόπουλο στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη.

Papantonakis Cards
Bourakis_Restaurant
Vourdoubakis_Drakakis
Poppies sexy show club

Rabona ad