Η αναμέτρηση στο γήπεδο Αστριτσίου “έφθασε” μέχρι το 20ό λεπτό. Σε εκείνο το σημείο ο διαιτητής (Δρακωνάκης) διέκοψε το παιχνίδι γιατί η ομάδα Κ19 της Νέας Αλικαρνασσού έμεινε -λόγω τραυματισμών- με έξι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.
Για την τύχη της αναμέτρησης θα αποφασίσει το Πρωτοβάθμιο Μονομελές όργανο της διοργανώτριας αρχής. Σε εκείνο το σημείο (της διακοπής) η Καλλιθέα ήταν μπροστά στρο σκορ με 4-0.
Την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 με σκορ 2-1 πανηγύρισε η Κ19 των Χανίων στο Βαρύπετρο απέναντι στην Ηλιούπολη.
Με σκορ 4-1 ηττήθηκε η Κ19 της Επισκοπής στο Ρέθυμνο. “Θύτης” ο Απόλλων Σμύρνης.
Η ομάδα Κ19 του ΟΦ Ιεράπετρας γνώρισε στο γήπεδο Ερυθραίας από την αντίστοιχη της Κηφισιάς με 4-0. Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο θα πέσει το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο Προσφυγικών.
Super League 2 Κ19 – Β’ όμιλος – 6η αγωνιστική
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
Ηρόδοτος – Καλλιθέα – (διακοπή)
Χανιά – Ηλιούπολη 2-1
Επισκοπή – Απόλλων Σμύρνης 1-4
Κηφισιά – ΟΦ Ιεράπετρας 4-0
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
12:30 Παναχαϊκή Αιγάλεω στο γηπ. Προσφυγικών
Διαιτητής: Πετρόπουλος (Αχαΐας)
Βοηθοί: Μπαλαρούτσος (Αχαΐας), Αβραμοπούλου (Αχαΐας)
Παρατηρητής: Βασιλάκης (Ηλείας)









