Η Γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χανιά που την περυσινή σεζόν διέγραψε μία ονειρική πορεία και είχε προοπτικές για άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία, ευελπιστεί και φέτος να… πρωταγωνιστήσει στον όμιλό της. Ο ΑΟΧ ευελπιστούσε μέσω της φημολογούμενης αναδιάρθρωσης να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, αλλά τελικά θα συνεχίσει την προσπάθειά του στη Β’ Γυναικών.

Η ομάδα του Γιάννη Τσικουδάκη πέρυσι υπέστη μόλις δύο ήττες στον 3ο όμιλο (Σαπφώ – ΑΟ Χανιά 2-1 {30 Οκτωβρίου 2021}, Λεοντικός – ΑΟ Χανιά 3-0 {5 Δεκεμβρίου 2021}), ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι τα κορίτσια τελείωσαν τη σεζόν ανίκητες εντός έδρας, με τη διεθνή Αλεξάνδρα Στανίνου να κρατάει το “0” στην εστία της στα Χανιά.

Ο ΑΟ Χανιά πέρυσι επικράτησε 7 φορές με πάνω από 5 γκολ, με τρεις παίκτριες της ομάδας να σκοράρουν με… σπασμένα φρένα. Ο λόγος για την Κατερίνα Κασωμένου (17 γκολ), την Κατερίνα Νιαυραδάκη (14 γκολ), και τη Βούλα Τζουτζουράκη (13 γκολ).

Επιπλέον, τα περισσότερα γκολ στον 3ο όμιλο την περασμένη σεζόν τα πέτυχε η ομάδα των Χανίων βρίσκοντας δίχτυα 60 φορές, με μόλις 11 γκολ παθητικό – αφήνοντας πίσω με 41 τον Λεοντικό Κηφισιάς που πήρε την άνοδο για την Α’ Κατηγορία.
Τα πιο εμφατικά σκορ του ΑΟΧ για τη σεζόν 2021-2022:
Παμπαιανιακός – ΑΟ Χανιά 0-8 (10 Οκτωβρίου 2021)
ΑΟ Χανιά – Βασίλισσα Νότου 5-0 (16 Οκτωβρίου 2021)
ΑΟ Χανιά – Ατρόμητο Αθηνών 6-0 (7 Νοεμβρίου 2021)
ΑΟ Χανιά – Διαγόρας Ραχών 7-0 (21 Νοεμβρίου 2021)
Βασίλισσα Νότου – ΑΟ Χανιά 0-6 (6 Φεβρουαρίου 2022)
ΑΟ Χανιά – Παμπαιανιακός 5-0 (13 Φεβρουαρίου 2022)
Ατρόμητος Αθηνών – ΑΟ Χανιά 3-7 (9 Απριλίου 2022)







