Πέταξε εκτός Κυπέλλου τον ΟΦΗ η Κηφισιά

ΟΦΗ | 20 Οκτωβρίου 2022, 16:55

Η Κηφισιά του Γιώργου Πετράκη ήταν πιο… διψασμένη στην Καισαριανή και νικώντας 1-0 τον ΟΦΗ τον άφησε από… νωρίς εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας.

Corgress Stagakis

Με δημιουργό τον Ηρακλειώτη πρώην παίκτη του ΟΦΗ και της Επισκοπής Βαγγέλη Νοικοκυράκη και σκόρερ τον Μιχάλη Κουϊρουκίδη η ομάδα από τα Βόρεια Προάστια κατάφερε να προκριθεί στους “16” της διοργάνωσης.

Η Κηφισιά μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και στα πρώτα δευτερόλεπτα – πριν συμπληρωθεί το λεπτό – απείλησε με το σουτ του Τέτει, το οποίο κατέληξε άουτ. Στο 11’ ο Βούρος επιχείρησε το σουτ με τον Αναγνωστόπουλο να μπλοκάρει σταθερά, όπως έπραξε και δύο λεπτά μετά σε σουτ του Τοράλ.

Οι γηπεδούχοι είχαν το σουτ του Πρίτσα που κατέληξε άουτ στο 20’ και τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους με τον Τέτει στο 30’ να αστοχεί μέσα από την περιοχή στο σουτ που επιχείρησε. Η καλύτερη στιγμή για τον ΟΦΗ ήταν στο 44’ με το σουτ του Θοράρινσον από πλάγια θέση – έπειτα από γύρισμα του Γκερέρο – να φεύγει παράλληλα από την εστία του Αναγνωστόπουλου.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ-πρόκρισης στο 64’ με τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ, Βαγγέλη Νοικοκυράκη να σεντράρει ιδανικά και τον Κουϊρουκίδη με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Στο 76’ η Κηφισιά πλησίασε και σε δεύτερο γκολ με τον Καλλέργη αλλά έσωσε ο Τοράλ για τον ΟΦΗ, ενώ ο ίδιος παίκτης “νικήθηκε” από τον Στίβενς στο 85’.

Ο ΟΦΗ είχε δύο αναγκαστικές αλλαγές και τελικώς υποχρεώθηκε να παίξει και με παίκτη λιγότερο από το 80’, καθώς τραυματίστηκε ο Ντιουσέ και δεν υπήρχε αλλαγή.

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Χριστοδούλου (Ημαθίας) – Μηνούδης (Πιερίας)
4ος διαιτητής: Αντωνίου (Αχαΐας)

Κηφισιά (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Σωτηράκος, Νοικοκυράκης, Παπασάββας (86′ Βαφέας), Πέιος, Ναά, Πρίτσας (78′ Γκίνη), Τέτει, Κουϊρουκίδης (74′ Καλλέργης).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίβενς, Λάρσον, Πασαλίδης (64’ Μπαλογιάννης), Βούρος, Γιαννούλης (33’ λ.τρ. Διαμαντής), Θοράρινσον (65’ Τζου), Μεγιάδο (58’ λ.τρ. Περέα), Ντιουσέ, Τοράλ, Γκερέρο, Ντουρμισάι.

Rabona ad