Ο Παπαβασιλείου επιστρέφει έτσι στην Κρήτη μετά από έξι χρόνια ώστε ν’ αναλάβει μετά τον ΑΟ Χανιά την Επισκοπή. Αυτό βέβαια που προέχει αυτή τη στιγμή, είναι η ομάδα του Ρεθύμνου ν’ ανακοινώσει την πρόσληψη του Ελληνα τεχνικού ο οποίος θ’ αντικαταστήσει τον Ντάριλ Γουίλαρντ ο οποίος πρακτικά δεν πρόλαβε να καθοδηγήσει την Επισκοπή στο νέο πρωτάθλημα.
Ουσιαστικά αυτό που μπορεί να πει κανείς είναι ότι η συνεννόηση μεταξύ της διοίκησης και του Αγγλου τεχνικού… χάθηκε στη μετάφραση, κοινώς στη διαφορά φιλοσοφίας που αποδείχτηκε πως υπήρχε για τις δύο πλευρές όπως αντιμετώπισαν το θέμα της συνεργασίας τους το προηγούμενο διάστημα.
Ο Παπαβασιλείου από την πλευρά του έχει τρεις εβδομάδες μπροστά προκειμένου να μάθει την ομάδα του και να την κατεβάσει στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς που είναι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β.











