Σε δηλώσεις του στο Athletic Radio ο προπονητής του ΑΟΑΝ αναφέρθηκε στη νίκη επί της Νίκη Βόλου που έδωσε στην ομάδα του την πρόκριση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στους στόχους της, αλλά και στο γεγονός ότι δεν έχει αρχίσει ακόμα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Οι δηλώσεις του Μανώλη Σκύβαλου:
Για την πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την νίκη με 2-0 επί της Νίκης Βόλου: «Υπάρχει πανηγυρικό κλίμα σε όλο τον Αγιο Νικόλαο. Είμαστε χαρούμενοι από την μεγάλη μας πρόκριση. Υπάρχει ένα θετικό κλίμα. Ήταν ένα δυνατό ματς, που κρίθηκε στις μονομαχίες. Οι παίκτες μου ήταν αποφασισμένοι. Παίξαμε με ρεαλισμό. Πιστέψαμε ότι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση και τα καταφέραμε, αν και ήμασταν το αουτσάιντερ. Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ και χαίρομαι που τον κάναμε χαρούμενο. Η πρόκρισή μας στην 5η φάση είναι πρόκληση για όλους μας και θέλουμε να την ευχαριστηθούμε. Φυσικά μας απασχολεί η πορεία μας κυρίως στο πρωτάθλημα».
Για τον φετινό στόχο της ομάδας: «Ο ΑΟΑΝ είναι φτιαγμένος για να πρωταγωνιστήσει και αυτό δεν το κρύβουμε. Θα παίζουμε πάντα για την νίκη. Είχαμε και πέρυσι μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα, έκανε καλή δουλειά ο Νίκος Σουργιάς. Ο πήχης και φέτος έχει τεθεί ψηλά».
Για την παράδοση που έχει ο ΑΟΑΝ στο Κύπελλο Ελλάδας: «Ναι, το Κύπελλο μας… πηγαίνει, αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Το θέμα είναι να μας πάει και το πρωτάθλημα. Θυμάμαι ιστορικές προκρίσεις μας στον θεσμό. Ειδικά κόντρα στον ΠΑΟΚ, όταν είχαμε προκριθεί σε διπλά ματς και μάλιστα αν θυμάμαι καλά είχαμε παίξει στο γήπεδο του Καλού Χωριού».
Για το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα αρχίσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Η κατάσταση αυτή μας έχει κουράσει όλους. Είναι ψυχοφθόρα. Δεν ξέρουμε ούτε τους αντιπάλους μας. Η αβεβαιότητα είναι ότι χειρότερο. Χρειάζεται υπομονή. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε και δεν μπορούμε να κάνουμε προγραμματισμό. Δυστυχώς βαδίζουμε με αυτό που υπάρχει τώρα. Περιμένουμε να δοθεί μία λύση. Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα θετικά νέα και να ξεκινήσουμε. Συνεχίζουμε εδώ και πολλές εβδομάδες την προετοιμασία μας. Είναι δύσκολο πάντως να κρατηθούν οι παίκτες σε εγρήγορση. Ευτυχώς έχουμε και το Κύπελλο και παίζουμε και κάνα επίσημο ματς! Έχω χάσει το μέτρημα με τα φιλικά που έχουμε δώσει. Όσο όμως δυνατό και να είναι ένα φιλικό δεν συγκρίνεται με επίσημα ματς. Κι εμείς έχουμε μπερδευτεί με αυτά που ακούμε κάθε μέρα. . Ας μπουν στην άκρη οι εγωισμοί, δεν με νοιάζει από ποιους, αλλά να ληφθούν αποφάσεις για το καλό του ποδοσφαίρου. Θα πρέπει οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να το δούνε πιο ζεστά. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πληρώνει την κόντρα των μεγάλων. Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Και φαντάσου ότι πέρυσι είχαμε και τον κορονοϊό! Οι Διοικήσεις πληρώνουν όλο αυτό το διάστημα και τα λεφτά τους τα πετάνε στον κουβά! Μόλις μάθαμε ότι θα δώσουμε το πρώτο ματς με την Επισκοπή, αμέσως η ψυχολογία των παικτών μου άλλαξε. Είδα ότι… γυάλιζε το μάτι τους».
Για τη διοίκηση του ΑΟΑΝ: «Η διοίκησή μας έχει κάνει σωστές κινήσεις. Κάναμε τα γραφεία, την μπουτίκ. Η ομάδα αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα. Βέβαια χρειάζεται να υπάρχει και δράση για να έχει αντίκτυπο όλα αυτά, τα καλά που γίνονται στην ομάδα».
Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟΑΝ: «Για μένα δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας και μου ανέλυσαν το πρότζεκτ. Μου άρεσε και συμφώνησα σε όλα, ήταν εύκολη υπόθεση να πω το ναι».
Για τους φιλάθλους της ομάδας του: «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τη στήριξη. Η πίστη τους για την ομάδα μεγαλώνει, μετά τις προκρίσεις που πήραμε κόντρα σε ομάδες Σούπερ Λιγκ 2. Περιμένουν και αυτοί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».








