Μία νέα ποδοσφαιρική σελίδα ανοίγει στην Ελλάδα για τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου.
Ο Carlos Daniel Dos Santos Aranha στην Παναχαϊκή!
Περισσότερα εδώ:https://t.co/lJJNMiLlRI#Panachaiki #pfc1891 #PanachaikiFamily #Carlito #Goodluck #MoreThanFootball #TogetherWeCan pic.twitter.com/BH2bSEwRIk
— FC Panachaiki (@Panachaiki1891) September 2, 2022
Η ανακοίνωση:
Η Παναχαϊκή Γ.Ε. ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Carlos Daniel Dos Santos Aranha (Carlito)!
O Carlos Daniel κατάγεται από τη Βραζιλία, είναι γεννημένος στις 18/6/1995 και αγωνίζεται ως μέσος.
Από τον Ιανουάριο του 2020 έως το 2022 ήταν βασικό μέλος της ομάδας των Χανίων έχοντας γεμάτες χρονιές στη Super League 2 και συγκεκριμένα είχε 53 συμμετοχές, 3 γκολ, και 2 ασίστ.
Καλωσορίζουμε τον Carlos στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο!









