Πρώτη προπόνηση για Σαμουέλ Γιοχού | video

ΟΦΗ | 27 Ιουλίου 2022, 22:28

Με την πρώτη προπόνηση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος Σαμουέλ Γιοχού συνεχίσθηκε την Τετάρτη (27/07) η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στην Ολλανδία.

Corgress Stagakis

Η πρώτη προπόνηση του Γιοχού περιλάμβανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ όσοι αγωνίσθηκαν στο φιλικό με τη Φίτεσε έκαναν αποκατάσταση και γυμναστήριο. Ο Ντουρμισάι που αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό άρχισε θεραπεία.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά με το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές την Τετάρτη:

«Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (27/07) το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Samuel Yohou.

Ο Γάλλος αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως οι Πραξιτέλης Βούρος και Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, ενώ οι υπόλοιποι, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο φιλικό κόντρα στην Vitesse, έκαναν αποκατάσταση και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ο Fjorin Durmishaj, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον μηρό κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα, άρχισε θεραπεία, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (28/07), στις 11:00.»

Rabona ad