Το Πανελλήνιο διεξάγεται στις Σέρρες. Ο Εκχόσου τερμάτισε δεύτερος στα 100 μέτρα ανδρών με χρόνο 10.91, ελάχιστα πίσω από τον πρώτο Ανδρέα Πούλακο (ΠΑΣ Ζωγράφου) που είχε 10.87 (0,2). Τρίτος στα 100 μέτρα ήταν ο παίδας Νικήτας Μπούρας (ΑΟ Κάλλιστος) με 10.91.
Στο τριπλούν η Αθηνά Τζιατζιούλη ήταν τρίτη και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 12,17 μέτρα. Πρώτη ήταν η Σωτηρία Ράπτη (ΑΓΣΙ), μία από τις αθλήτριες που ξεχώρισαν στην πρώτη ημέρα, αφού στην τέταρτη προσπάθεια της σημείωσε 13,11 μ. (0,9) και έγινε η 10η αθλήτρια φέτος στον κόσμο στην κατηγορία της.
Η νεαρή αθλήτρια είχε ακόμη άλμα στα 12,91 μέτρα στο τριπλούν και έδειξε σε καλή κατάσταση, περίπου ένα μήνα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κάλι.
Η αθλήτρια της Δέσποινας Παπαβασιλάκη είχε ατομικό ρεκόρ 12,96 από τον ανοιχτό και 13,01 μέτρα από τον κλειστό στίβο. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Βασιλική Βαρέλη (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) με 12,41 μέτρα.








