Αυτό επισημάνθηκε από την πλευρά τους στις δηλώσεις που παραχώρησαν μετά το παιχνίδι, που ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Γάλλου “Παύλος Βαρδινογιάννης”.
Ο Βέλιτς τόνισε ότι στις τέσσερις φορές που έχει αντιμετωπίσει φέτος η ομάδα του την Καλλιθέα, αυτή ήταν η καλύτερη της εμφάνιση, ενώ ο Βόκολος σημείωσε ότι η προσοχή επικεντρώνεται στο εξ αναβολής ματς που ακολουθεί την Τετάρτη απέναντι στον Λεβαδειακό.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΛΙΤΣ
«Σήμερα παίζαμε με μία ομάδα κορυφής. Είναι η 4η φορά φέτος που αντιμετωπίσαμε την ομάδα της Καλλιθέας δίχως να χάσουμε κανένα παιχνίδι αν εξαιρέσουμε το πρώτο που χάσαμε στην παράταση για το Κύπελλο Ελλάδας (2-1) αλλά στην κανονική ροή, στα 90 λεπτά ήρθαμε ισόπαλοι (1-1).
Σήμερα αντιμετωπίσαμε την καλύτερη Καλλιθέα στη φετινή χρονιά και ταυτόχρονα εμείς κάναμε το χειρότερο ημίχρονο της χρονιάς. Επιπλέον, η Καλλιθέα είχε τη βοήθεια του δυνατού αέρα στο α’ ημίχρονο. Το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο γιατί μας πίεσε πολύ, ήταν επιθετική και εμείς παίρναμε λάθος αποφάσεις παίζοντας με μεγάλες μπαλιές στις στιγμές που έπρεπε να χτίσουμε παιχνίδι, ενώ όταν έπρεπε να καθαρίσουμε φάσεις, προσπαθούσαμε να παίξουμε κοντινές πάσες υπό πίεση και αυτό βοηθούσε την Καλλιθέα να αυξήσει αυτή την πίεση και να χάσει ευκαιρίες. Το ότι δεν δεχθήκαμε γκολ οφείλεται στην τύχη και φυσικά στην πολύ καλή εμφάνιση του Μάνου Καλογεράκη.
Σε αντίθεση με το α’ ημίχρονο, στο β’, είχαμε την ατυχία να κόψει ο αέρας. Πλέον όμως, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, με μεγαλύτερη συνοχή, με περισσότερη πρωτοβουλία όπου η Καλλιθέα δημιούργησε μόνο μία φάση που δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ και έφτασε να σκοράρει κόντρα στη ροή του αγώνα.
Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε γρήγορα και προσπαθήσαμε να πετύχουμε κι άλλο. Είχαμε φάσεις και στο τέλος μια εκπληκτική χαμένη ευκαιρία που από τύχη δεν σκόραρε ο Σταθόπουλος αλλά και μία φάση σε διπλό σουτ και διπλή υποψία για χέρι αντιπάλων μέσα στην περιοχή. Μπορώ να πω στο τέλος ότι η Καλλιθέα στάθηκε τυχερή που δεν έχασε το παιχνίδι.
Δεν θεωρώ ωστόσο ότι αυτό θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα αν νικούσαμε αυτό το παιχνίδι. Ενδεχομένως το τελικό 1-1 να είναι αυτό που ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα αν λάβουμε υπόψη και τα 90 λεπτά συνολικά. Δεν μπορώ να μην πω επίσης ότι η Καλλιθέα ήταν πολύ δυνατή στο α’ ημίχρονο και απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.
Ταυτόχρονα, εμείς συνεχίζουμε το αήττητο σερί μας και δεν είναι και τυχαίο για μας ότι μπορούμε και ανταποκρινόμαστε στις δυσκολίες κάθε αγώνα. Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους».
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΚΟΛΟΥ
«Ηταν ένα ματς που είχε ένταση, γενικά έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων για το ωραίο θέαμα που προσέφεραν και για την προσπάθεια που έκαναν.
Οσον αφορά τη δική μας ομάδα, δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλαμε κάτι παραπάνω από αυτό το ματς. Σίγουρα δικαιούμασταν 2-3 γκολ σύμφωνα με τις ευκαιρίες που κάναμε στο α’ ημίχρονο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο β’ ημίχρονο ευτυχήσαμε να προηγηθούμε πετυχαίνοντας ένα γκολ με τυχερό τρόπο από κόρνερ όπως και η Επισκοπή σκόραρε με έναν παρόμοιο τρόπο. Ηταν όμως μια δύσκολη προσπάθεια σ’ ένα δύσκολο γήπεδο, με δύσκολες καιρικές συνθήκες. Συνεχίζουμε και πάμε παρακάτω γιατί έχουμε και το ματς με τη Λειβαδιά που είναι πολύ σημαντικό για μας».

Ερωτηθείς για την ομάδα του και την πορεία που έχει σ’ αυτό το πρωτάθλημα, ο κ. Βόκολος τόνισε: «Σε μια διάρκεια ενός χρόνου υπάρχει μια περίοδος όπου μπορεί να υπάρξει πτώση στην απόδοση. Εμείς αυτή την περίοδο την περάσαμε. Οπως ξέρετε, το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες με αγώνες, Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Εμείς ξεκινήσαμε, έχοντας μια νέα ομάδα με 27 καινούριους ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται χρόνος, χρειάζεται πολλή δουλειά και νομίζω ότι αυτό έχει φανεί. Η προσπάθεια έχει γίνει. Στο 80-90% των αγώνων που έχουμε δώσει, έχουμε παρουσιαστεί, αν όχι ποιοτικοί, σίγουρα σοβαροί. Η σοβαρότητα είναι το στοιχείο που μας χαρακτηρίζει. Να είμαστε ομάδα και σίγουρα να ξέρουμε τί ζητάμε στο γήπεδο. Σαφώς και υπάρχουν μεταπτώσεις σε όλες τις ομάδες στον κόσμο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε στη δουλειά μας είναι να διαχειριζόμαστε τις άσχημες εμφανίσεις, να διορθώνουμε τα λάθη μας και να προχωράμε παρακάτω κάνοντας την ομάδα όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι».











