Ο πρόεδρος της Super League 2 φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Winner” του Creta Channel, τονίζοντας πως η διοργανώτρια πιέζει για να γίνει άμεσα η εκταμίευση προς τις ΠΑΕ. «Την ερχόμενη Τρίτη έχουμε ραντεβού (τηλεδιάσκεψη) με τους επιτελείς του υφυπουργείου οικονομικών και άλλους φορείς για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με το οικονομικό. Θέλουμε να δούμε πότε θα γίνει η επόμενη κίνηση για να πάρουν χρήματα οι ομάδες από το στοίχημα. Πιέζουμε για να γίνει η χρηματοδότηση, θα τα θέσουμε όλα αυτά υπόψη των ανθρώπων απ’ το υφυπουργείο Οικονομικών γιατί πρέπει άμεσα να βοηθηθούν οι ομάδες οικονομικά για να μπορούν ν’ ανταπεξέλθουν», είπε συγκεκριμένα.
Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος βρέθηκε την Παρασκευή στο Ηράκλειο προκειμένου να παραστεί και εκείνος στο Αρκαλοχώρι όπου παραδόθηκαν οι οικίσκοι στους σεισμόπληκτους.
Σε ό,τι αφορά ερώτηση που του έγινε για τις κρητικές ομάδες που αγωνίζονται στην Super League 2 απάντησε τα εξής: «Οι ομάδες που έχουν υγεία και μπορούν να προσφέρουν όμορφο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και είναι και καλό για το κρητικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι το κρητικό ποδόσφαιρο αντιπροσωπεύεται επάξια στις κατηγορίες που είναι αυτές οι ομάδες, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΦΗ, μια μεγάλη ομάδα που πέρασε και αυτή από τη Β’ κατηγορία».









