Επίσημη η διακοπή στο μπάσκετ

Μπάσκετ 4 Ιανουαρίου 2022, 16:21

Επίσημα επισφραγίζεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης η μετάθεση των επίσημων δραστηριοτήτων του μπάσκετ για τις επόμενες 20 ημέρες.

Kritiko Ergastiri

Η αγωνιστική δράση αναμένεται να συνεχιστεί από το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιανουαρίου, με την ΕΟΚ να σημειώνει σχετικά ότι θα παρατηρεί την εξέλιξη των δεδομένων σε όλη τη χώρα μέχρι τότε.

Αυτό συνεπάγεται ότι σε επίπεδο Κρήτης διακόπτονται οι υποχρεώσεις για τις ομάδες του ΟΑΧ στην Α1 γυναικών, ΑΟΚ Χανιά και ΟΦΗ σε Β’ Εθνική ανδρών και Εργοτέλη στη Γ’ Εθνική ανδρών.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής:

Με την ευχή ότι το 5ο επιδημικό κύμα του κορονοϊού θα είναι και το τελευταίο και μετά από τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν χθες (03/01) με τις ομάδες των Εθνικών κατηγοριών, με τους εκπροσώπους των Ενώσεων, αλλά και με άλλες αθλητικές ομοσπονδίες, το ΔΣ της ΕΟΚ αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων των Εθνικών πρωταθλημάτων κατά δύο εβδομάδες.

Η αγωνιστική του διήμερου 8-9/1 με την οποία ήταν προγραμματισμένο να συνεχιστεί το κάθε πρωτάθλημα, μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 22-23/1, παρατηρώντας φυσικά την εξέλιξη των δεδομένων σε όλη τη χώρα μέχρι τότε. Στη μετάθεση δραστηριοτήτων συμπεριλαμβάνονται και οι επίσημες, ήτοι με διαιτητές και γραμματεία, φιλικές αναμετρήσεις, αφού είναι βασικό ζητούμενο η αποφυγή κάθε επαφής μεταξύ μελών διαφορετικών ομάδων.

Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις συνιστάται σε όλα τα Σωματεία η πιστή και απόλυτα σχολαστική τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου και η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό.

Η Ελληνική Ομοσπονδία θα είναι δίπλα σε όλα τα σωματεία για κάθε διευκρίνιση ή βοήθεια που θα χρειαστούν. Εκφράζει δε, την εμπιστοσύνη της στην υπευθυνότητα όλων των ανθρώπων των σωματείων και τη βεβαιότητα για τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια προστασίας προκειμένου η επιστροφή στη δράση να είναι εφικτή το συντομότερο δυνατόν.

aok_chania
Bourakis_Restaurant
Kyriakos Homes

Rabona ad