Επιστροφή Παράσχου στις προπονήσεις

Super League 1 1 Δεκεμβρίου 2021, 22:25

Ξεπέρασε το πρόβλημα με τον κορωνοϊό ο Γιώργος Παράσχος και επέστρεψε στα καθήκοντά του.

Corgress Stagakis

Με την παρουσία του έμπειρου τεχνικού πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου που συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παράσχος είχε απουσιάσει από τα δύο τελευταία παιχνίδια του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ (εντός) και στον Αστέρα Τρίπολης (εκτός έδρας). Η ενημέρωση της Περιστεριώτικης ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Με τον προπονητή μας, Γιώργο Παράσχο, να αφήνει πίσω του την περιπέτεια με τον κορωνοϊό, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Δημοτικο Στάδιο Περιστερίου.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης, εκτός από τους Αλέξανδρο Καρτάλη και Κώστα Κωτσόπουλο που συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα. Η προετοιμασία του Ατρόμητου θα συνεχιστεί με την αυριανή προπόνηση.»

Papantonakis Cards
digital2000
Nevrakis
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad