Από την άλλη η ηρακλειώτικη ομάδα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, με καλή εκκίνηση στο παιχνίδι και με ευκαιρία (δοκάρι) με τον Μπέλιτς (63’) για την ισοφάριση. Οσον αφορά την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μετά από το 20’, περίπου, ανέβασε… στροφές και έφτανε με μεγαλύτερη συχνότητα στην αντίπαλη περιοχή.


Βασιλόγιαννης (23’) και Κογιέτε (27’) απείλησαν αρχικά, για να σημειωθεί το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 30’ όταν ο Καμαρά με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου τα Χανιά έβγαλαν ακόμη τρεις φάσεις με Στίκα (32’), Μπαΐροβιτς (38’) και Βασιλόγιαννη (41’).

Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μπαΐροβιτς να είναι… απολαυστικός σε θέση κεντρικού μέσου και τον Κόλα να δείχνει… ορεξάτος η χανιώτικη ομάδα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, οι περισσότερες εκ των οποίων μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Στο 48’ το σουτ του Καλαϊτζάκη δε βρήκε στόχο, ενώ στο 52’ από ευκαιρία με τον Καψάλη ο Μπαΐροβιτς σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στο 62’ ο Βάρκας εξ επαφής δεν μπόρεσε να σκοράρει, για να χάσει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει ο Πόρος στο 63’ με τον Μπέλιτς, που σημάδεψε το δοκάρι. Στο 69’ χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Καψάλη (69’), για να ακολουθήσουν αυτές με Μπαΐροβιτς (72’), Κόλα (75’) και Μπερντίο (80’ και 86’).








