Απάντησε σε Τάτο, Μυστακίδη η Ξάνθη

Super League 2 17 Αυγούστου 2021, 18:12

Τη δική της απάντηση έδωσε, μέσω γραπτής ανακοίνωσης, η Ξάνθη στις καταγγελίες του Ανδρέα Τάτου και του Γιάννη Μυστακίδη.

Corgress Stagakis

Οι δύο ποδοσφαιριστές κατήγγειλαν απειλές για να αναγκασθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους με την ακριτική ΠΑΕ. Η απάντηση της Ξάνθης:

«Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούμε τις εξελίξεις που αφορούν τις καταγγελίες ορισμένων παικτών μας για προσπάθειες χειραγώγησης τους. Δε θα μείνουμε στην αφήγηση των συμβάντων.

Άλλωστε, οι μαρτυρίες των παικτών που δέχθηκαν χυδαίες επιθέσεις καταδεικνύουν με τον πιο σαφή τρόπο ότι επρόκειτο για ένα ακόμα σκηνικό έντασης.

Βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με τους νομικούς εκπροσώπους τους και τις αρμόδιες αρχές.

Βασικός μας στόχος είναι η διαλεύκανση όλων των υποθέσεων, που πλέον έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, και η εξασφάλιση της ομαλότητας και της ηρεμίας στην οικογένεια του ΑΟΞ.»

Maladakis
Papantonakis Cards
Votani
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad