Στο ΕΑΚ Ηρακλείου όλος ο εξοπλισμός του ΟΑΚΑ

Υγρός στίβος 22 Ιουλίου 2021, 13:51

Την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, στο οποίο θα προκύψουν σημαντικά οφέλη γι’ αυτό προχώρησε το ΟΑΚΑ.

Kritiko Ergastiri

Αυτό έγινε στο πλαίσιο της παρουσίας του προέδρου του ΕΑΚΗ, Λευτέρη Ζερβού, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη στην παρουσίαση για τα έργα ανακαίνισης που είναι να υπάρξουν στο ΟΑΚΑ. Οπως γίνεται γνωστό από την ανακοίνωση, το ΕΑΚΗ θα μπορεί ν’ αξιοποιεί όλες τις δομές του ΟΑΚΑ ενώ το πολύ σημαντικό γεγονός αφορά ότι υπογράφηκε να του παραχωρηθεί δωρεάν αθλητικό υλικό που είναι ν’ αντικατασταθεί στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΚΗ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΕΡΒΟΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΑΚΑ

Σημαντικές επαφές στην Αθήνα είχε ο Πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στην παρουσίαση του MasterPlan εκσυγχρονισμού και αξιοποίησης του ΟΑΚΑ, με την εξασφάλιση 43,5 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα Πράσινης Ανάπτυξης του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, Ελλάδα 2.0.

Μια λαμπρή εκδήλωση, που έγινε παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με αφορμή την παρουσία του στην Αθήνα, ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, στο γραφείο του τελευταίου και να συζητήσουν θέματα που αφορούν τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ και τον σχεδιασμό, που έχει τεθεί για την γενικότερη αναβάθμιση τους το επόμενο διάστημα.

Μια σημαντική εξέλιξη όμως, για το ΕΑΚΗ, ήταν και η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το ΟΑΚΑ, κάτι που ολοκληρώθηκε με επιτυχία και θα αποφέρει σημαντικά οφέλη, για το ΕΑΚΗ και για τα σωματεία του Ηρακλείου.

Οι υπογραφές του μνημονίου συνεργασίας, έπεσαν παρουσία του προέδρου του ΕΑΚΗ Λευτέρη Ζερβού και του προέδρου του ΟΑΚΑ Νεκτάριου Βιδάκη και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συνεργασία του ΕΑΚΗ, με όλες τις δομές του ΟΑΚΑ, δωρεάν παραχώρηση Αθλητικού υλικού που τυγχάνει προς αντικατάσταση από το ΟΑΚΑ, προς τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ. Ανταλλαγή τεχνογνωσίας, δανεισμό εξοπλισμού προς τέλεση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, κλπ.

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός, ανέφερε για τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτές τις συναντήσεις. Ευχαριστώ τον Υπουργό για το καθημερινό του ενδιαφέρον, για τον αθλητισμό του Ηρακλείου και τις ενέργειες που έχει κάνει προσωπικά για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Ευχαριστώ ακόμη τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ, κ. Νεκτάριο Βιδάκη και τον διευθυντή-συντονιστή του ΟΑΚΑ κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή, για την συμπαράσταση τους στην προσπάθεια που κάνουμε. Το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράψαμε θα φέρει σημαντικά οφέλη, για τις εγκαταστάσεις μας και τα σωματεία μας. Συνεχίζουμε μεθοδικά την προσπάθεια μας, για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΕΑΚΗ, σε όλους τους τομείς».  

petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad