Κανονικά οι αγώνες σε Χανιά και Μάλια

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός | 21 Απριλίου 2021, 19:15

Οι αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα επανεκκινήσουν τον επόμενο μήνα με αυστηρή και απαρέγκλιτη τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων έπειτα από την έγκριση που έλαβε την Τετάρτη (21/04) η ΟΜΑΕ-ΕΠΑ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Kritiko Ergastiri

Κάτι που σημαίνει ότι οι δύο αγώνες που έχουν προγραμματισθεί να διεξαχθούν στην Κρήτη (και για τους οποίους σας έχουμε ενημερώσει ήδη) θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Η αρχή θα γίνει με την ανάβαση Μαλίων το διήμερο 15-16 Μαΐου στο πλαίσιο του “Κυπέλλου Αναβάσεων Κρήτης” και ο δεύτερος αφορά το “Έπαθλο Rotax Max Challenge Κρήτης” και θα διεξαχθεί στα Χανιά στις 22 και 23 Μαΐου.

Η Επιτροπή Αγώνων (ΕΠ.Α.) καλεί την κοινότητα του Ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού να τηρήσει με σχολαστικότητα όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, ώστε πρώτα και κύρια να προστατευθεί η υγεία όλων και έπειτα για να μην υπάρξει κίνδυνος ματαίωσης αγώνα.

➜ 15-16 Μαΐου: Κύπελλο Αναβάσεων Κρήτης – Ανάβαση Μαλίων
➜ 22-23 Μαΐου: Έπαθλο Rotax Max Challenge Κρήτης – Χανιά

synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad