Η χανιώτικη ομάδα εκφράζει τα συγχαρητήριά της και στα εκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. κλείνοντας την ανακοίνωση με την εξής ευχή: «να συνεχίσετε την εποικοδομητική συνεργασία της Ομοσπονδίας με όλα τα σωματεία με την ευχή και την ελπίδα ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουμε στο Ελληνικό βόλεϊ την θέση που του αξίζει».
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Αγαπητέ Πρόεδρε,
Ο Σύνδεσμος Φίλων Πετοσφαίρισης Χανίων (Chania Volley) με την ευκαιρία της επανεκλογής σας ως Πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης καθώς και για την εκλογή σας ως Τακτικός εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, σας εύχεται θερμά συγχαρητήρια και να έχετε μια καρποφόρα και επιτυχημένη θητεία. Ταυτόχρονα, θα θέλαμε να μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μας προς όλα τα εκλεγέντα Μέλη του Συμβουλίου σας.
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία, δηλώνοντας αρωγοί και συνοδοιπόροι στο δύσκολο αυτό έργο που αναλαμβάνετε. Κλείνοντας θα θέλαμε να συνεχίσετε την εποικοδομητική συνεργασία της Ομοσπονδίας με όλα τα σωματεία με την ευχή και την ελπίδα ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουμε στο Ελληνικό βόλεϊ την θέση που του αξίζει.
Μετά τιμής για το ΔΣ του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Στέφανος Κοπανάκης Εμαμνουήλ Μπουρμπάκης











