Οι δηλώσεις από τον πρόεδρο των Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ έχουν γίνει στην “Αθλητική Ροδιακή”.
Αναλυτικά όσα λέει, είναι τα εξής:
«Θεωρώ ότι τα μηνύματα που έχουμε πάρει από την τηλεδιάσκεψη που έχουμε κάνει, είναι πολύ θετικά. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι στο χέρι μας. Εμείς ό,τι ήταν να κάνουμε το έχουμε κάνει και πλέον περιμένουμε τις αποφάσεις. Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε την οριστική απόφαση των λοιμωξιολόγων και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει πλήρως σε πρώτη φάση για τη Super League 2.
Θα χρειαστούν τουλάχιστον 15 ημέρες προετοιμασία και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Οσο πιο γρήγορα ξεκινήσουμε τόσο πιο καλά για εμάς. Οι παίκτες έχουν να αγωνιστούν περίπου 8 μήνες. Είναι πολύ μεγάλη η αποχή. Το σίγουρο βέβαια είναι ότι δεν βοηθούν και τα κρούσματα. Θεωρώ όμως ότι ειδικά για τη Super League 2, από τη στιγμή που όλο το ευρωπαϊκό στερέωμα παίζει, θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και εδώ. Είδατε ότι στο εξωτερικό αρχίζουν και βάζουν και κόσμο.
Καμία ομάδα δεν έχει εκφράσει ότι δεν θέλει ν’ ακολουθήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Ολες θα το ακολουθήσουν κανονικά. Η αλήθεια είναι ότι για τη Football League τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα παρότι και αυτή είναι μια επαγγελματική κατηγορία. Ισως να παίζουν ρόλο τα πολλά κρούσματα στη Βόρεια Ελλάδα που είναι στο κόκκινο και να επηρεάζει τους λοιμωξιολόγους. Αυτό το λέω ως δική μου αίσθηση, όχι ότι ξέρω κάτι συγκεκριμένα. Θα περιμένουμε τις αποφάσεις».







