Ανοιξε… λογαριασμό η Βιντσιλαίου – Ρεκόρ η Σταμολάμπρου

Μπάσκετ 15 Νοεμβρίου 2020, 12:54

Το πρώτο της καλάθι με την Εθνική Γυναικών πέτυχε απέναντι στη Σλοβενία η Αγγελική Βιντσιλαίου.

Kritiko Ergastiri

Ατομικό ρεκόρ με 22 πόντους σημείωσε η Αννα-Νίκη Σταμολάμπρου, ξεπερνώντας συνολικά τους 100 πόντους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (106).

Αναλυτικά οι αριθμοί του αγώνα με τη Σλοβενία όπως παρουσιάζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ έχουν ως εξής:

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου έκανε το καλύτερό της επιθετικά παιχνίδι με την Εθνική Γυναικών. Έκανε ατομικό ρεκόρ σημειώνοντας 22 πόντους και ξεπέρασε συνολικά τους 100 πόντους με το εθνόσημο, φτάνοντας στους 106.

Η Δανάη Παπαδοπούλου πάτησε παρκέ για πρώτη φορά με τη φανέλα της Εθνικής Γυναικών! Στα 17 της έγινε διεθνής με τις «μεγάλες» μετά από έξι συμμετοχές με την Εθνική Παγκορασίδων και 31 με την Εθνική Κορασίδων.

Η Διονυσία Αλεξανδρή αρχίζει να δημιουργεί τη δική της πορεία στην Εθνική Ομάδα. Μετά τους δύο πρώτους που σημείωσε στον αγώνα με τη Βουλγαρία, πρόσθεσε άλλου οχτώ σε αυτόν με τη Σλοβενία.

Η Αγγελική Βιντσιλαίου… άνοιξε λογαριασμό επιθετικά με το πρώτο της καλάθι με την Εθνική Γυναικών.

Η Αγγελική Νικολοπούλου ισοφάρισε το δικό της ατομικό ρεκόρ με την Εθνική Γυναικών. Σημείωσε 15 πόντους, όσους είχε σημειώσει και δύο μέρες νωρίτερα απέναντι στη Βουλγαρία.

Bourakis_Restaurant
Kyriakos Homes

Rabona ad