Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Σαββάτου (21/5) στο Beach Cup

Beach Volley | 21 Μαΐου 2016, 19:33

Μέτα την αναβολή λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών της 1ης μέρας του 9ου Beach Cup, το πρόγραμμα της Κυριακής -2ης μέρας των αγώνων- αναπροσαρμόζεται ως εξής:

Kritiko Ergastiri

TWO STAR Αντρών και Γυναικών και ONE STAR Αντρών, τεχνική σύσκεψη 9:00, έναρξη αγώνων 9:30. Σημειωτέων ότι λόγω τις μικρής συμμετοχής στο ONE STAR Αντρών, οι ομάδες του ONE Star θα συμμετάσχουν σε κοινό ταμπλό μαζί με αυτό του TWO STAR.

ONE STAR Γυναικών, τεχνική σύσκεψη 13:00, έναρξη αγώνων αμέσως μετά.

ΟΝΕ STAR και TWO STAR Μεικτό, τεχνική σύσκεψη 17:00, έναρξη αγώνων αμέσως μετά. Για το TWO STAR Μεικτό υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει μεσοβδόμαδα -θα ακολουθήσει ανακοίνωση αύριο το μεσημέρι- καθώς αθλητές και αθλήτριες αύριο καλούνται να δώσουν αρκετούς αγώνες λόγω της μεγάλης συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε αλλαγή, ακύρωση, πληροφορία, παρακαλώ ενημερώστε στο 6944622444 ή στο [email protected]

Επίσης παρακαλούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες να τηρήσουν το παραπάνω πρόγραμμα καθώς το πλήθος των αγώνων μας περιορίζει χρονικά.

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad